OggyBoy je napisao(la):Dobar autić skroz. Baš sam prije 10-ak dana vozao istog ovakvog malo, samo što je bio zatamljen i spušteniji malo. Auto je super, udoban, komforan, ma sex, ali nekako mi nije baš živahan motor iako je ovaj imao čip na oko 220KS.
tuzlak.ba je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Dobar autić skroz. Baš sam prije 10-ak dana vozao istog ovakvog malo, samo što je bio zatamljen i spušteniji malo. Auto je super, udoban, komforan, ma sex, ali nekako mi nije baš živahan motor iako je ovaj imao čip na oko 220KS.
ne znam sta da ti kazem brate, takvi su jbg.
OggyBoy je napisao(la):tuzlak.ba je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):Dobar autić skroz. Baš sam prije 10-ak dana vozao istog ovakvog malo, samo što je bio zatamljen i spušteniji malo. Auto je super, udoban, komforan, ma sex, ali nekako mi nije baš živahan motor iako je ovaj imao čip na oko 220KS.
ne znam sta da ti kazem brate, takvi su jbg.
Ma skontao sam, nisu oni pravljeni za trka, već za udobne i fine vožnje, a može on i dobro ići kad se zaleti.:icon_biggrin:
markom je napisao(la):BMW ko BMW dobarfrend ga već dugo ima s istim motorom i jako dobro ide