budo-opc Član 12.01.2011 #1 evo da i ja predstavim svoju novu vozilicu 530d 2000 god. 184ks Uploaded with ImageShack.us
adeemir Član 12.01.2011 #4 budo-opc je napisao(la): moram prvo poslikati cekam malo finijeg vremena Kliknite za proširenje... napisi jos informacija..oprema,,planovi itd
budo-opc je napisao(la): moram prvo poslikati cekam malo finijeg vremena Kliknite za proširenje... napisi jos informacija..oprema,,planovi itd
pioneer_09 Administrator 12.01.2011 #5 dobar bmw... nek je sa srecom i puno predjenih kilometara... jos slikaaa
S Sarajlic Početnik 12.01.2011 #7 lijepo lijepo,svidja mi se pravo,samo operi i daj vise slika i infa oprema i to...neka je sa srecom
ArminM Član 12.01.2011 #10 sjest i plakat,koliko mi se samo svidjaju ove serije,limuzina i po,svaka cast,samo slusaj kolege sta ti kazu,daj jos slika,opisa opreme i tako
sjest i plakat,koliko mi se samo svidjaju ove serije,limuzina i po,svaka cast,samo slusaj kolege sta ti kazu,daj jos slika,opisa opreme i tako
rinaldo Član 12.01.2011 #11 Operi ga bolan , ima nas slabog srca ovdje! Nek je sa srećom , pravi odabir dizela!
adeemir Član 12.01.2011 #13 rinaldo je napisao(la): Operi ga bolan , ima nas slabog srca ovdje! Nek je sa srećom , pravi odabir dizela! Kliknite za proširenje... tako je :icon_cry:
rinaldo je napisao(la): Operi ga bolan , ima nas slabog srca ovdje! Nek je sa srećom , pravi odabir dizela! Kliknite za proširenje... tako je :icon_cry: