Član
djavolica je napisao(la):Onda nemaš problema sa timMeni je sa njemačkog najbže i stiglo, nekih 5-6 dana :icon_smile:
djavolica je napisao(la):Onda nemaš problema sa timMeni je sa njemačkog najbže i stiglo, nekih 5-6 dana :icon_smile:
d3j4n0v1c je napisao(la):djavolica je napisao(la):Baš lijep BMW nema štaNeki dan baš vidjeh što ima da se kupi za te farove ovaj dio unutar fara crni što je kod facelifta i staklo fara u kompletu, dobro izgleda a opet puno manje košta od čitavog fara...samo ne mogu sad da to nađem
Uglavnom i to bi lijepo izgledalo da se nađe
Sretno sa novom vozilicom u svakom slučaju![]()
hvala djavolice, ja sam gledao u doboju far u jednim auto dijelovima, jedan far hella 1012 km komad, kad nisam upao na dupe... ne da je skupo, vec je preskupo. a na ebayu mogu naci za 500 eura oba fara...
ja jesi lud majko moja :lol:muha je napisao(la):a i ti chipovi sa ebay-a su dobri pravojeftini a dobri
muha je napisao(la):d3j4n0v1c je napisao(la):djavolica je napisao(la):Baš lijep BMW nema štaNeki dan baš vidjeh što ima da se kupi za te farove ovaj dio unutar fara crni što je kod facelifta i staklo fara u kompletu, dobro izgleda a opet puno manje košta od čitavog fara...samo ne mogu sad da to nađem
Uglavnom i to bi lijepo izgledalo da se nađe
Sretno sa novom vozilicom u svakom slučaju![]()
hvala djavolice, ja sam gledao u doboju far u jednim auto dijelovima, jedan far hella 1012 km komad, kad nisam upao na dupe... ne da je skupo, vec je preskupo. a na ebayu mogu naci za 500 eura oba fara...
xenon far il halogen far?
a i ti chipovi sa ebay-a su dobri pravojeftini a dobri
almir_20 je napisao(la):super auto, neka je sa srecom. mogu ti naci te felge od m6, nebi bile puno para, sa gumama
18''d3j4n0v1c je napisao(la):almir_20 je napisao(la):super auto, neka je sa srecom. mogu ti naci te felge od m6, nebi bile puno para, sa gumama
18" or 19" i hvala ti unaprijed.
sreto je napisao(la):jel vozi neko tvoje auto posto ti nisi ovde,neko vece sam ga vidio ispred apoteke......