RE: BMW 330xd 231ks ...
gale_osijek je napisao(la):
fina mašina uh sta bi ja od njega napravio...kao prvo boja je uzas! znaci kompletno farbanje u bijelo, zatamljena stakla, zakucat ga u pod (gewide), 19coli krom felge, led stop svjetla, M branici...,neki dobar ispuh sa cetiri rorice i tak jos neke sitnice..hmmm tad bi on bio po mom ukusu...
Lijep pozdrav
Cijenim tvoje misljenje,samo ko god ga je vidio ,rekao je da je boja extra.
Spustanje i M paket ,uh ,da samo znas kako bi to bilo jebeno voziti ....
Ovako imam problema,moram paziti na svakoj rupici...A ovo je auto za svaki dan ,znaci nije igracka za Tuning ...Al ja opet gledam da izlgeda sto ljepse i sto funkcionalnije,jedino sto bi se slozio sa tobom ,je zatamljivanje ..mislim da ce mu to dobro sjeti..
bmw 330d je napisao(la):
gale_osijek je napisao(la):
fina mašina uh sta bi ja od njega napravio...kao prvo boja je uzas! znaci kompletno farbanje u bijelo, zatamljena stakla, zakucat ga u pod (gewide), 19coli krom felge, led stop svjetla, M branici...,neki dobar ispuh sa cetiri rorice i tak jos neke sitnice..hmmm tad bi on bio po mom ukusu...
Lijep pozdrav
Chrom felge ni slucajno ne idu To nije za njega ove su mu super legle ., Uzivo to dosta bolje izgleda , a vidio sam kako skace bmw na krizaljci sa pruge na prugu :lol::123:.
Sve je super leglo , izgleda odlicno exstra bmw..
Znaci osjeti se velika razlika poslije cipa , gdje najvise jeli u startu ? Koliko para te izaslo to zadovoljstvo i da koliko su felge bile?
Pozdrav,
Hvala druze..
Sto se tice razlike, u startu se osjeti poprilicno ,ali najvise osjetis u 3 i 4..mogu ti slobodno reci da sad 4 vuce kao sto je u 3 prije...
A kad ubacis u trecu i stisnes ga,auto jednostavno poludi ...Edo (Elab) ga je vozio ,pa nek ti kaze..
...U svakom slucaju neces pogrijesiti..
Mislim cak da ce se bolje osjetiti na tvojoj masini ...Sto se tice potrosnje ,ni sekunde se nije povecala..
Cijene cu ti poslati na PM....
POzz