Član
RE: BMW 330xd 231ks ...
sreckovic, odlican bmw
sreckovic, odlican bmw
allroad je napisao(la):Mihaljević je napisao(la):allroad je napisao(la):prava stvar.. najbolje auto... meni je npr. san e92 335i, bijeli 4 vrata manual mjenjacnadam se jednom da cu moc kupit sebi... al ni ovaj ne bi bio los :lol:
vidim ima dosta opreme... prelijep je drug cuvaj gai vec neko rece jedno od najboljih auta na forumu
![]()
e92 je coupe, a e90 limuzina![]()
upravu sial uglavnom razumijemo se
evo muha ti rece moze na 300KSal nema potrebe
![]()
Kemo_T je napisao(la):allroad je napisao(la):Mihaljević je napisao(la):allroad je napisao(la):prava stvar.. najbolje auto... meni je npr. san e92 335i, bijeli 4 vrata manual mjenjacnadam se jednom da cu moc kupit sebi... al ni ovaj ne bi bio los :lol:
vidim ima dosta opreme... prelijep je drug cuvaj gai vec neko rece jedno od najboljih auta na forumu
![]()
e92 je coupe, a e90 limuzina![]()
upravu sial uglavnom razumijemo se
evo muha ti rece moze na 300KSal nema potrebe
![]()
Nemoze bas lahko 300 ...al moze 290 bez problema...samo sto nisam bas siguran za to,jer bi mozda malo vise ugrozio motor ,al opet kad razmislim jak je motor,sam od sebe i mozda i ne bi puno skodilo ipak je to BMW-ov motor ,sta vi mislite....U svakom slucaju ce ici na nekih 260 sigurno..a dalje sam u dilemi....
Damir_ je napisao(la):Imamo i mi nekih tuningboxes :icon_smile:
evo primjer za ovo auto:
serijska snaga
170 kW
231 konja
500 NM
Prva opcija, cijena 400 maraka
214 kW +26 %
291 konja +26 %
566 NM +13 %
cijena 400 maraka s dostavom bilo gdje u BiH
druga opcija
220 kW +29 %
299 konja +29 %
594 NM +18 %
cijena 650 maraka s dostavom bilo gdje u BiH
MADE IN GERMANY
sve info meni na pp imamo skoro za sva auta
Astra je napisao(la):perfektan auto,dobro da si uzeo X drive,inace bi on morao da prespava cijelu zimu u garazi