BMW 330d

BMW 330d

Član
Danas je konacno kupljen auto koji vec duze vreme jurim. U pitanju je BMW 330d, 2000.godiste. Oprema standard nista specijalno - digitalna klima, park.senzori i 4 podizaca, nema kozu i mf volan. Felne su 17" M6 look, na prvu mi se nisu svidele ali su uzivo jako dobre. Ono glavno je ispod haube, 3.0 24v redni sestak dizel sa 184ks i 390nm fabricki. U voznji je skroz utegnut i neverovatno precizan i naravno ide jako dobro, to je prvi utisak, a za dalje cemo videti
%29.gif
Ako neko zna sta preventivno da proveravam/,menjam neka javi... Bolje slike sutra, ovo je cisto da ne bude bez slika mada se nista ne vidi
%29.gif



 
Član
cudi me da je slab s opremom, kod bmw-a inace kad je motor jak onda i ostatak auta bude opremljen.
predpostavljam da mu je i manuelni mjenjac
u svakom slucaju nek je sa srecom, u jednu ruku je i bolje sto nema puno dzidza midza.
 
Član
Manuelac 5 brzina :) Kozni volan i naslon za ruku i te neke dzidze ima ali nema full opremu.
 
Član
Dobar, ovako na prvu utegnut, al to su te nelogicnosti kod bmw,ustvari nisu jer da bi neko kupio taj 330d kad je bio nov, morao na necemu da skine cijenu da bi mogao taj motor da uzme na koji su sigurno zarokali paprenu cijenu, zato ovaj ima obicna sjedista ko u 318i, nema navigacije,nema ksenone i ko zna sta sve..
 
Čestitam, odličan izbor. :)

Sjedala su ista kao kod moga i to mu je mana jer imaju loše bočno držanje i kratko sjedište. Takav je bar moj dojam.
 
Član
Dobra trica, odličan motor. Samo bih preporučio da ga ne držiš na rezervi, može biti pogubno. Neka u tanku uvijek minimalno 20 litara.
 
Član
Oooo uzeo si ga znaci ipak, mashala nek je sa srecom, da to vidimo i uporedimo ovih dana :)
 
Član
Vazi se, samo da ga registrujem, trenutno ga vozim samo po kraju... A za dalje imam jednu e34, ali ti se ne bi mnogo svidela :)
 
Top