MuMa Član 27.06.2012 #18 Dobar BMW silaaa druze daj da napravimo kakvu kombinaciju da ti dam focusa i da ti doplatim )))))
DDaarriioo Član 28.06.2012 #19 MuMa je napisao(la): Dobar BMW silaaa druze daj da napravimo kakvu kombinaciju da ti dam focusa i da ti doplatim ))))) Kliknite za proširenje... auto je na prodaju... ali ne pase mi focus. :icon_smile::icon_smile:
MuMa je napisao(la): Dobar BMW silaaa druze daj da napravimo kakvu kombinaciju da ti dam focusa i da ti doplatim ))))) Kliknite za proširenje... auto je na prodaju... ali ne pase mi focus. :icon_smile::icon_smile:
CoL3 BHT Ovisnik 12.07.2012 #21 jesi nasao sta drugo? ja bas imao u planu za vikend da ga dođem pogledati,nadam se da se novi vlasnik usrećio
jesi nasao sta drugo? ja bas imao u planu za vikend da ga dođem pogledati,nadam se da se novi vlasnik usrećio
DDaarriioo Član 13.07.2012 #22 CoL3 je napisao(la): jesi nasao sta drugo? ja bas imao u planu za vikend da ga dođem pogledati,nadam se da se novi vlasnik usrećio Kliknite za proširenje... ma uzeo megane u racun i para.:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
CoL3 je napisao(la): jesi nasao sta drugo? ja bas imao u planu za vikend da ga dođem pogledati,nadam se da se novi vlasnik usrećio Kliknite za proširenje... ma uzeo megane u racun i para.:icon_smile::icon_smile::icon_smile: