BMW 325i by Pajky

BMW 325i by Pajky

Član
Ev da i ja prestavim svoju vozilicu u garazu.
Kupio sam BMW E46 325i 192 KS 2001 godina.
Evo slike trenutnog stanja (cak ni opran nije) imam u planu dosta dorada.

[attachment=39184]
[attachment=39183]
[attachment=39185]
[attachment=39186]
[attachment=39187]

Prilozi

• IMG_0138.jpg
    IMG_0138.jpg
    163,4 KB · Pregleda: 26
  • IMG_0139.jpg
    IMG_0139.jpg
    129,9 KB · Pregleda: 12
  • IMG_0145.jpg
    IMG_0145.jpg
    150,2 KB · Pregleda: 15
  • IMG_0164.jpg
    IMG_0164.jpg
    91,7 KB · Pregleda: 38
  • IMG_0179.jpg
    IMG_0179.jpg
    119,3 KB · Pregleda: 36
Član
jako dobar bimer,meni se bas svidja,izgleda jako dobro, jos kad se opere bit ce pun pogodak

Član
Stigle su felge 17 sa 235/45 gumama , koza je takodje uradjena kao i DVD Ubacen (slike uskoro).

Imam u planu da stavim Angel eyes farove , drukcije stopke , spustanje obavezno , zatamnit auto i mozda M3 branici.

Legend
imao sam priliku provozati se s jednim ovakvim.....zvjerka prava,jako lijep bmw a planovi zvuce fino,neka bude sa srecom ;)

druze extra BMW samo nemoj pretjerivati spusti M branike dobre feluge i bice extra...sretno u daljnim radovima!!!!

Član
E46 sa 2.5 masinom hmm dobar odabir... dupli vanos na masini bijeli zmigavci komande na volanu je trenutno sto vidim na njemu kao veliki plus. Preporucujem prvo da operes pa da nastavimo pricat :D o karanbolkama spojlerima zatamnjivanjem obavezno vecim felgama itd, pogledaj mog ako ti se svida ovaj spojler na gepeku da ti ga prodam jer ja sam taj skinuo i postavio drugi. Sretno u sklapanju i sarafanju ;) i jos jednom dobar odabir.

Član
idosa je napisao(la):
E46 sa 2.5 masinom hmm dobar odabir... dupli vanos na masini bijeli zmigavci komande na volanu je trenutno sto vidim na njemu kao veliki plus. Preporucujem prvo da operes pa da nastavimo pricat :D o karanbolkama spojlerima zatamnjivanjem obavezno vecim felgama itd, pogledaj mog ako ti se svida ovaj spojler na gepeku da ti ga prodam jer ja sam taj skinuo i postavio drugi. Sretno u sklapanju i sarafanju ;) i jos jednom dobar odabir.

svidja mi se spojler, cak mislim da ga prodajes na pik-u , valjda ga neces prodat do 1.og maja posto ja nisam trenutno kod kuce :) , a zmigavci .... ehm probat cu ih kako uslikat posto sam ih vec zamijenio :S , al hajde pricat cemo kad ga uslikam opranog :D

Član
Ma da ima ga i na piku, nisam ni ja u BiH tako da meni sve jedno kad ces i kako i ako hoces :lol:

Član
idosa je napisao(la):
Ma da ima ga i na piku, nisam ni ja u BiH tako da meni sve jedno kad ces i kako i ako hoces :lol:

ok nije problem cut cemo se pocetkom maja onda pa da dodjem i pokupim taj spojler :D