Član
RE: bmw 3.0 TDI
pa nezz onda sto me toliko napadate kao da sam se nesto bog zna izvalio a jbg isto je to tdi ili pisalo d kad je on dizel sa turbinom ajd nema veze ovaj forum nije vise kao prije neki koji ima znanja samo gledaju da zezaju one koju nisu dobro informisani i zele nesto da nauce a nemaju gdje drugo
technoGeek je napisao(la):cogent_boy je napisao(la):Porschefan je napisao(la):cogent_boy je napisao(la):de mi objasni ovu recenicu: Prvo dugujes izvinjenje BMW fanovima, jer si spomenuo naveo da je BMW 3.0 TDI, to ne smijes mijesati, TDI ne moze ni primirisati BMW-ovom dizelu, ali to ces shvatiti i sam ako uzmes
jel to bmw nema dizel motor ?
Ne radi ti se o tome, BMW ima odlične dizel motore, nego stvar je u tome što se na automobilskom forumu očekuje od članova da barem barataju ispravnim tehničkim riječnikom, ako se već nema praktičnog znanja:
znači ovako : BMW sa oznakom d se ne naziva TDI, a xd nije TDI Quattro, nitko nema ništa protiv tvoga pitanja o BMW-u nego samo je riječ o pogrešnim nazivima....![]()
pa kakav je do 3.0d jel taj dizel nema turbinu ako nema sta ima umjesto nje i kako radi ili samo nema oznaku tdi?
Nema danas skoro ni jednog auta a da nije turbo dizel. Stvar je u tome kako proizvodjaci oznacavaju svoje turbo dizele, kod BMW-a je jednostavno oznaka "d", bez obzira sto nema "t" ispred, to je turbo dizel, jer toliko auto bez turbine bi bilo kanta. To sam htio reci![]()
pa nezz onda sto me toliko napadate kao da sam se nesto bog zna izvalio a jbg isto je to tdi ili pisalo d kad je on dizel sa turbinom ajd nema veze ovaj forum nije vise kao prije neki koji ima znanja samo gledaju da zezaju one koju nisu dobro informisani i zele nesto da nauce a nemaju gdje drugo