A kad je tuning imao smisla?!Ja sam obozavalac bmw-a, razumijem tuniranje, mjenjanje, pojacavanje i sve, al ovo raditi od vec dva predobra auta nema smisla.
On sada ima auto koje ce voziti po cesti, i svu tu snagu ili sve te promjene na njemu nema kad ni testirati kako treba.
Opet, razumijem poentu ovog i ideju, al to dalje ne mora da znaci da treba da mi se svidja.
To za ceif stoji i slazem se. Zato sam i napisao gore, da meni sve ovo nema smisla, jer iako je krajnji proizvod ekstra i izgledom i tehnički, osjecaj u voznji mogu tek da zamialim,meni sam postupak i ideja se ne svidjaju..A kad je tuning imao smisla?!
Ali ima u životu nešto što se zove ćeif , a ovaj čovjek je financijski dovoljno potkovan da si ovakav ćeif može priuštiti koliko god to nekome bilo nerazumno , tipa , za pare što je uložio u ovo mogao kupiti "ganc" novi X6 sa ///M paketom...
To on samo tvrdi da je najbolji... A projekata BMW-a ima na svijetu koliko hoce i od njih nije ni 10% probao...Najbolji bmw? To je vec žestoka prica jer ko je probao svaki bmw iz hammana i slicnih kuca pa da to tvrdi?
U videu govori ako se dobro sjecam bmw 135i, pare i potrosene na blaze udaren bmw m3 e92 i dosta dijelova od m5. Plus da bi sve to radilo, msmda je to puno vise od te cifre.