blindirana vrata da ili ne ???

blindirana vrata da ili ne ???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
boss_C200 je napisao(la):
meni kad su vikendicu obili sva vrata su razvalili, prizemlje, prvi sprat, potkrovlje... a tek kupio bio stolariju u odzaku "SEJDIC COMMERCE"-ko je iz odzaka vjerovatno zna gdje je to... i sve razvalili a odnijeli dvije tegle salate i ispusili u kuci kutiju cigara... hladno:icon_biggrin:

da su bar doveli kakve zene,ono nisu se imali gdje pa u vikendicu,covjek bi im halalio :D

Član
MTR je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):
meni kad su vikendicu obili sva vrata su razvalili, prizemlje, prvi sprat, potkrovlje... a tek kupio bio stolariju u odzaku "SEJDIC COMMERCE"-ko je iz odzaka vjerovatno zna gdje je to... i sve razvalili a odnijeli dvije tegle salate i ispusili u kuci kutiju cigara... hladno:icon_biggrin:

Dzaba sam ti pricao, ne ostavljaj salatu u vikendici:D

hahaha , ubuduce im ostavi kafe nek sebi pristave :lol:

ma bilo je kafe mogli su popit po jedan fildzan:lol::lol: al samo salatu pojeli haman bili mahmurni:lol::lol:

Član
MTR je napisao(la):
OggyBoy je napisao(la):

Dzaba sam ti pricao, ne ostavljaj salatu u vikendici:D

hahaha , ubuduce im ostavi kafe nek sebi pristave :lol:

ma bilo je kafe mogli su popit po jedan fildzan:lol::lol: al samo salatu pojeli haman bili mahmurni:lol::lol:

Jel' sarena salata bila:D
Vala, dok su jeli, mogli su kafu pristaviti:D

Član
tvrdoglavi je napisao(la):

da su bar doveli kakve zene,ono nisu se imali gdje pa u vikendicu,covjek bi im halalio :D

to rade pred vikendicom u autu:lol: ja dodjem navece cuku da nahranim i vodu da mu promjenim a lola u autu stema, ne mogu ni proci...al brzo se sklone kad upalim duga svjetla:D al najgore kako dahcu prozori svi zamagle pa ne mogu odma pobjeci:lol::lol::lol: kad to uzme brisat...

Član
E vala ga i vi mozete skrenut sa teme samo tako, od vrata do j*anja u autima :lol::lol:
:icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.