bilderi forumasi

bilderi forumasi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
himalajski.jazavac je napisao(la):
badboy je napisao(la):
ma meni samo da je ovu masu da pretvorim u trbusne misice ,jer imam masu ....

jbg ja ovako dodjem iz grada i pojedem nesto kasno ...

znaci najbolje dda povecam stomacne misice ...znaci najvise trbusnjaci

radi ko sa ovoga linka gore i ne da neces moci ustati sa poda nego ces imati upalu 10 dana dok ne aktiviras i ojacas sve grupe misica. ako trazis nesto da treniras i imas vremena preporucujem mma klub preatorian u skenderiji. ja sam trenirao do nedavno al ne moze se vise od posla stici. treninzi su prestrasni.

jebiga normalno je da cu imati upalu ....al zato proci ce i ta upala i kad naviknem tijelo na te vjezbe ima da ide ko halva haha ...

jarane ja sam ti u sanskom mostu haha ...daleko je saraajeveo ....

nego kojom vjezbom se najbrze razvijaju misici na rukama,tricepsi i bicepsi i ostalo

badboy je napisao(la):
himalajski.jazavac je napisao(la):
badboy je napisao(la):
ma meni samo da je ovu masu da pretvorim u trbusne misice ,jer imam masu ....

jbg ja ovako dodjem iz grada i pojedem nesto kasno ...

znaci najbolje dda povecam stomacne misice ...znaci najvise trbusnjaci

radi ko sa ovoga linka gore i ne da neces moci ustati sa poda nego ces imati upalu 10 dana dok ne aktiviras i ojacas sve grupe misica. ako trazis nesto da treniras i imas vremena preporucujem mma klub preatorian u skenderiji. ja sam trenirao do nedavno al ne moze se vise od posla stici. treninzi su prestrasni.

jebiga normalno je da cu imati upalu ....al zato proci ce i ta upala i kad naviknem tijelo na te vjezbe ima da ide ko halva haha ...

jarane ja sam ti u sanskom mostu haha ...daleko je saraajeveo ....

nego kojom vjezbom se najbrze razvijaju misici na rukama,tricepsi i bicepsi i ostalo

pozzz za sanski most do mene je izvini :lol: to je vec teretana valjda ne bi znao ali vratilo je meni super. imam ga kuci tako da se dizem malo s vremena na vrijeme. radis ledja, grudi bicepse tricepse odjednom

BHT Ovisnik
ja kada sam tek počeo ići u teretanu,prvi tjedan dana bukvalno nisam se mogao smijati kako su se mišići upalili,ali opet nisam prestajao vjezbati:cool:

Član
NEIDEM U TERETANU I JEDEM SAMO MASNU HRANU :)
sto pricate o plocicama na stomaku kad ni u kuhinji ni u wc nisu u modi one male sitne sa fugama sad idu velike 60x60 takvu jednu ja imam kod sebe na stomaku i lagano zaobljena :)

hebi ga i ja narucio plocice a ono poslali mi BOJLER i malu cesmu :p

Član
za skidanje stomaka i mrsanje, najbolje je trcanje UZBRDO... ko hoce nek proba ;)
ja od sinoc poceo. uz to kuci trbusnjake, sklekove i ledjne. mislim da teretana i nije toliko potrebna, osim ako neko hoce da "se puse". meni to nije cilj, tako da uz ovo gore navedeno postizem ono sto meni treba...

Početnik
bmwscaner je napisao(la):
NEIDEM U TERETANU I JEDEM SAMO MASNU HRANU :)
sto pricate o plocicama na stomaku kad ni u kuhinji ni u wc nisu u modi one male sitne sa fugama sad idu velike 60x60 takvu jednu ja imam kod sebe na stomaku i lagano zaobljena :)

hebi ga i ja narucio plocice a ono poslali mi BOJLER i malu cesmu :p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ja igram fudball
trening 3 puta sedmicnoo :D:D:D

***** ti forum,bas je raznovrstan.

Nije istina da se zaboravi teretana ako se ide na definiciju.Kombinacija aerobnog i anaerobnog treninga i bit ce za deset. Neko rece najbolje vrijeme za aerobni (trcanje,plivanje,bicikl) trening je ujutru i da jeste,samo jedna ispravka,nivo glikogena nije najveci nego najmanji ujutru,tada su misici prakticno prazni i prvi izvor kojeg misici koriste bit ce onaj iz masti (sala).Ako se najedes i onda krenes na trcanje,dzabe ti,nes nista smrsat,jer ce samo potrositi ono sto si maloprije pojeo.Dakle ujutro,po ustajanju trci jedno 30-40 min (jos najbolje kad bi kombinirao sprintove i jogging),kasnije poslije podne radi anaerobne vjezbe,ne treba teretana,mozes i kod kuce odraditi,nabavi set bucica (60 km),dakle; zgibovi (ledja),sklekovi na razboju (prsa),military press (ramena),pregibi i potisci za ruke i to radi u split rezimu,dakle ne svaki dan,nego jedan dan ledja,drugi dan prsa...

Prehrana,jednostavno: Zaboravi sve ukusno :D ,sto je nesto ukusnije automatski je kaloricnije.Proteini:jaja,sirevi,tunjevina,bijelo meso,manje masno mlijeko...Ugljikohidrati:integralna riza,ovsene pahulje,integralna tjestenina,povrce,voce...Masti out,osim nekim omega-3 masnih kiselina,izvor toga tunjevina ili kupuj iste u obliku tableta.

Dosta od mene!;)

Član
Moj moto je da ne budem žrtva svog tijela,da izbacim iz prehrane ono što najviše volim,to nikad neću..Jedem šta mi volja i šta volim,samo treba paziti na količinu i ne jesti previše kasno,ja sam se udebljao dosta zadnja tri mjeseca i samo me stomak zeza pa baš kontam sad opucat definiciju,tegovi i cardio plus neki dobar suplement.. :D U biti sve ti je rečeno što se treba znati pa ide lock :cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.