ovako gledaj brate znaci ako mislis nesto ozbiljno da radis od sebe moras da se odrkenes brdo stvari u zivotu a pogotovo alkohol i slatkise
znaci ides sedmicno 3-4 puta najbolji ti je trening ujutro kada je je nivo glikogena u krvi najveci jer se tada najvise oslabadjaju seceri i masti iz organizma a to ces da postignes trcanjem voznjom bicikla ali najbolji nacin ti je brzo hodanja to su ti sve aerobni treninzi
znaci kada ga radis gledaj da ti ne traje duze od 45 min jer sve preko toga dovodi do zamora misica i imas kontra efekat
znaci ides 10 min lagano zagrijavanje onda 20 aktivnoga trcanja sa 70-80 % snage svoje
i onda ti slijedi par vjezbica da se istegnes to ti je najoblje za skidanje stomaka onda preskakanje vijace a trbusnjake zaboravi jer ti se ne vide dok ne skines celulit sa stomaka
i gledaj brate to ce da ti potraje min par mjesec jer se to ne moze odraditi za par dana
i vodis racuna o ishrani
kada pocnes da treniras teretanu obavezno 10 min zagrijavanja voznaj bicikla i onda 1 sat treninga i opet 10-15 min voznje bicikla nakon toga sve
ali zapamti jako je tesko da se postigne nesto bes koristenje supelementa ja sam ti isao 8 mjeseci aktivno ono bas sam vodoio racuna o ishrani i uzimao sam protein whey,creatine,glutamine,aminokiseline i dextrozu
i fino sam se bio odradio ali sve ti je to na kraju kada skontas bacanje para jer nemoj da radis par mjeseci i kao da nisi nista radio
meso ,mlijeko sa sto manje mlijecne masti, jaja ,riza ,sirevi itd itd eto to ti je nesto ukratko ako te jos nesto vise zanima dodaj me na msn pa ti pojasnim pozz