bilderi forumasi

bilderi forumasi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
mislim da je zanimljiva tema,jer ima dosta bildera ovdje , pa me zanima kako su oni poceli ...ostalo ce se razviti putem price :lol::lol:

ajmo ljudi trebao bi stomak poravnati,navodno je najbolje trcanjem sad neznam :icon_question::icon_question:
sta vi trenirate

Član
dok ne dobijes odgovore koje trazis, listaj malo ovdje http://www.coopersguns.com/

BHT Ovisnik
ja radim oko 5 mjeseci,ali radim masu,pomalo se oblik stomaka vidi,idem u teretanu 3-4 puta tjedno,s tim da poslije svakog treninga uradim 20 trbusnjaka,pa onda,uspravno dizanje noga 15-ak puta (http://img178.imageshack.us/img178/2025/kolena1hj3.gif -to nisam ja,na google-u nasao:D)ono vjezba donji dio trbusnjaka, i sve te trbusnjake i to s nogama ponovim jedno 3x:cool:

tek vidim da se ta slika miče,ja dizem uspravno,ne koljena:D

Član
Za stomak najbolje rješenje trčanje ili biciklo i nemoj se debelo oblačiti ili šuškavac pa da se na silu znojiš nego normalno pamučna majica kratkih rukava i šorc,e kad nju natopiš znaćeš da si postigao nešto.Džaba je raditi trbušnjake ako imaš masnih naslaga,oni neće pomoći.Prošnjuhaj malo OVO

Član
ovako gledaj brate znaci ako mislis nesto ozbiljno da radis od sebe moras da se odrkenes brdo stvari u zivotu a pogotovo alkohol i slatkise
znaci ides sedmicno 3-4 puta najbolji ti je trening ujutro kada je je nivo glikogena u krvi najveci jer se tada najvise oslabadjaju seceri i masti iz organizma a to ces da postignes trcanjem voznjom bicikla ali najbolji nacin ti je brzo hodanja to su ti sve aerobni treninzi
znaci kada ga radis gledaj da ti ne traje duze od 45 min jer sve preko toga dovodi do zamora misica i imas kontra efekat
znaci ides 10 min lagano zagrijavanje onda 20 aktivnoga trcanja sa 70-80 % snage svoje
i onda ti slijedi par vjezbica da se istegnes to ti je najoblje za skidanje stomaka onda preskakanje vijace a trbusnjake zaboravi jer ti se ne vide dok ne skines celulit sa stomaka
i gledaj brate to ce da ti potraje min par mjesec jer se to ne moze odraditi za par dana
i vodis racuna o ishrani
kada pocnes da treniras teretanu obavezno 10 min zagrijavanja voznaj bicikla i onda 1 sat treninga i opet 10-15 min voznje bicikla nakon toga sve
ali zapamti jako je tesko da se postigne nesto bes koristenje supelementa ja sam ti isao 8 mjeseci aktivno ono bas sam vodoio racuna o ishrani i uzimao sam protein whey,creatine,glutamine,aminokiseline i dextrozu
i fino sam se bio odradio ali sve ti je to na kraju kada skontas bacanje para jer nemoj da radis par mjeseci i kao da nisi nista radio
meso ,mlijeko sa sto manje mlijecne masti, jaja ,riza ,sirevi itd itd eto to ti je nesto ukratko ako te jos nesto vise zanima dodaj me na msn pa ti pojasnim pozz

Član
znam za plivanje ...tu ti radi sve i jedan misic...

ma ja imam gradju ..samo sto imam malo jel masnih naslaga na stomaku ,to bi se volio rijesitti ...

eto kako ja izgledam :lol::lol:

bez majce sam ja

BHT Ovisnik
badboy pa ti imas fine mase,to se da razgradit u teretani,na tvome mjestu bih samo masu radio

Imaju dvije varijante- da povecas stomacne misice ili da izgubis stomak (da smrsas) nije isto. za ovo prvo tu su trbusnjaci i nist vise vjreruj. ja radim set od 10 vjezbi za trbusnjake po 10 ponavljanja svaka vjezba znaci 100 dnevno sa odmorom po samo par sekundi dok se namjestim za slijedecu vijezbu - http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0
ovako nesto..
a ako oces izgubiti stomak smrsati samo plivaj. ja idem 3 puta sedmicno po sat na otoku (1 sat 2 km) i plivam samo kraul i leptira. to mi je taman.. trcanjem na betonu ces sj... zglobove. ako mozes kombinuj vjezbe i plivanje bices zvijer za par mjeseci. samo konstantu nadji i drzi je se. ja licno nesto posebno ne pazim na ishranu samo ne jedem kasno... pozz;)

Član
ma meni samo da je ovu masu da pretvorim u trbusne misice ,jer imam masu ....

jbg ja ovako dodjem iz grada i pojedem nesto kasno ...

znaci najbolje dda povecam stomacne misice ...znaci najvise trbusnjaci

Legend
badboy je napisao(la):

i moras paziti na ishranu ako zelis plocice;)

badboy je napisao(la):

radi ko sa ovoga linka gore i ne da neces moci ustati sa poda nego ces imati upalu 10 dana dok ne aktiviras i ojacas sve grupe misica. ako trazis nesto da treniras i imas vremena preporucujem mma klub preatorian u skenderiji. ja sam trenirao do nedavno al ne moze se vise od posla stici. treninzi su prestrasni.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.