Iceman je napisao(la):PROtuning Centar Sarajevo na Aneksu blizu bosmala, prodaja skutera, jakni, kaciga, rukavica, pojaseva, stitnika i sl.
Iceman je napisao(la):PROtuning Centar Sarajevo na Aneksu blizu bosmala, prodaja skutera, jakni, kaciga, rukavica, pojaseva, stitnika i sl.
mirso je napisao(la):Iceman je napisao(la):PROtuning Centar Sarajevo na Aneksu blizu bosmala, prodaja skutera, jakni, kaciga, rukavica, pojaseva, stitnika i sl.
Hvala na odgovoru! Sad sam gledo njihovu ponudu na PIK-u (imaju radnju) i ako je to to, onda je slaba ponuda. Jedan brend kacige i 3 jakne. Imaju za auta daleko više stvari nego za motore.
Iceman je napisao(la):mirso je napisao(la):Iceman je napisao(la):PROtuning Centar Sarajevo na Aneksu blizu bosmala, prodaja skutera, jakni, kaciga, rukavica, pojaseva, stitnika i sl.
Hvala na odgovoru! Sad sam gledo njihovu ponudu na PIK-u (imaju radnju) i ako je to to, onda je slaba ponuda. Jedan brend kacige i 3 jakne. Imaju za auta daleko više stvari nego za motore.
Ne znam sta tacno zelis, najbolje bi bilo da dodjes do radnje i pogledas imamo puno veci izbor u radnji nego sto je objavljeno na PIK-u... Fox-ovi pojasevi i rukavice, Nitro kaciga polovna dodushe al znas sta je Nitro u moto svijetu, Leo Vince karbonski sportski auspuh za skutere, Repsol kompletan moto program itd da ne nabrajam
allroad je napisao(la):Sandor
Sarajevo, Kupreska br.2
pioneer_09 je napisao(la):mirso ne znam da li si upucen za moto shop u tuzli tacnije u mosniku?