BiH : Turkey

BiH : Turkey

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam razocaran,ne znam za vas...:icon_sad:
sto se tice tabele,nista se nije promjenilo,al igra je ispod svakog nivoa...

Član
jeste skontali da su im svi napadi isli kroz sredinu gdje je nagusce i gdje bi inace trebalo najteze da se prodje ... sve u svemu mislim da smo bolji i da mozemo bolje al dobro je i ovako :)

Super Moderator
dobro je kako je moglo da bude mogli smo primit jos koji komad
a roki mislim da onaj moj post nije bio bas offtopic jer sam prokomentarisao utakmicu nista drugo ;)

nije da ga nije htjela lopta..to vam je normalno da ga zatvore ovakoo..i jbg..vidjeli ste kako je mjenao strane...a stoper isto ujedno i sanjim..neznam kako se zove sad al onaj sa dugom kosom...znaci isli su da njega zablokiraju..al mene su iznenadili pjanic i muslimovic..nedaju guzice punooo...kao da ih nije proobilo na zagrijavanju..pa onda u nekim situacijama pali..misimovic,previsee ceka s loptomm,daleko vise puta je mogao gurati dzeki loptu na vrjeme dok nije usao iza odbrane..A Salihovic je za svaku pohvaluu..Ko ga je pratio na ljevoj stranii imao je da vidi kako se taj momak vraca kojom brzinomm..i kad se odbrane kako ispuhiva da dodje sebi..

al svaka im cast...samoooo naprijedd;););)

Član
Fakat Dzeku nije htjela lopta nikako a imao je dosta prilika...steta al nema veze..nek ga krene protiv Estonije i ovo ce se brzo zaboravit:cool:

Salihovic je odigro vrhunsku tekmu..svaka mu cast..

Početnik
ma tanko boga mi do bola, sa ovakvom igrom i ako se kvalifikujemo, nije to za neku pohvalu veliku...

Super Moderator
koki+ je napisao(la):
izgleda da nema ništa od utakmice sa Hrvatskom 5:1 gube čovječe , nisam ovo očekivo

ma nakantase ih englezi
al prati utakmicu gledaj kako lopta ide fino od noge do noge pa je vracaju nazad kruze sa njom, zato ona petica gore i stoji na semaforu... a ne ko mi samo je u spic guramo nikako je ne vracamo....

eno beckham igra :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.