BHTuning u pohodu na Frankfurt

BHTuning u pohodu na Frankfurt

Putovanja.ba
Administrator
Da probamo nešto i organizovati. Otvaram ovu temu sa ciljem da organizujemo prije svega druženje, kojih je u zadnje vrijeme sve manje, možda smo se nekih stvari zasitili ali evo sad čemo pokušati organizovati nešto novo.

Neki su upoznati a neki ne, u Frankfurtu se već tradicionalno održava sajam automobila a ove godine je to u terminu od 19.09.-.27.09. pa tim povodom sam mislio da organizujemo jedan pohod na taj sajam, mislim da bi jedan autobus bio dobra opcija, i radi druzenja i na kraju radi racunice, vjerovatno neki mogu isfinansirati putovanje ali ovako se solidarisemo sa onima koji bas i ne mogu upalit auto i zapucati za Njemačku.

Za početak bi da razmotrimo ideje i pokušamo kreirati turu. Neka moja zamisao je da krene recimo u četvrtak navečer, odradimo noćnu vožnju do Minhena gdje radimo pauzu i obilazak BMW Welt, nastavak putovanja preko Stuttgart-a i posjeta Porsche muzeja i Mercedes. nastavak putovanja u Frankfurt, noćenje. Subota odlazak na sajam, slobodno poslije podne i navečer povratak za BiH.

Ovo je neki koncept, tu sam da saslušam prijedloge i sugestije pa da tražimo upit i formiranje ponude i cijene za nas.
 
Član
Ja sam za tu vrstu druzenja...kupiti dosta dobre pive....i lagano...mislim da bi bilo ok da se sarajlije raspitaju za cifru busa jer je tako lakse. Od sarajeva da se krene gradiska zagreb minken :)

Takodje dobra opcija svratit u neku kafanu usput popit nesto kratko da nema muke u voznji....
 
BHT Ovisnik
Ja sam za,i bez busa, jednostavno nemogu u njemu ni do Sarajeva, ja mogu u kolonu s autom i da ide netko samnom ako vec ne bi iz mostara islo 2-3 od kolega,mada sam planirao u Zenevu,ali svejedno, u svkaom slucaju imam u planu ove ili iduce godine
 
Putovanja.ba
Administrator
Svakako da bismo rutu usmjerili tamo gdje treba pokupiti ostale putnike. A mislim da bi najbolje ukoliko bude potrebe da bus krene iz Mostara.
 
Član
Zanimljiva ide samo to bi trebalo vidjeti koliko bi bilo ozbiljnih za put .da se zna otprilike br osoba radi organ.busa.ja sam isto i za ideju kao i cole autom...
 
Top