E edoze Član 13.10.2008 #11 hehehe,dobar rad,pjesma je cool sapuce se sapuce al moj golf ne mari nego cure bari bolje neg ferrari hahahahahah @ekoa i jest medju najljepsim
hehehe,dobar rad,pjesma je cool sapuce se sapuce al moj golf ne mari nego cure bari bolje neg ferrari hahahahahah @ekoa i jest medju najljepsim
Eko Član 13.10.2008 #12 dadao_style je napisao(la): izgleda da samo ja i ti glavna uloga u videu ili mi se čini Kliknite za proširenje... da i jos par golfova.. ko' kad su najbolji u BiH
dadao_style je napisao(la): izgleda da samo ja i ti glavna uloga u videu ili mi se čini Kliknite za proširenje... da i jos par golfova.. ko' kad su najbolji u BiH
eMIRnAME Član 13.10.2008 #13 Ovo je kao trebalo ispasti nesto lose, a ustvari je zeznuo sam sebe, ima tu dosta dobrih golfova.
Eko Član 13.10.2008 #14 eMIRnAME je napisao(la): Ovo je kao trebalo ispasti nesto lose, a ustvari je zeznuo sam sebe, ima tu dosta dobrih golfova. Kliknite za proširenje... upravo tako
eMIRnAME je napisao(la): Ovo je kao trebalo ispasti nesto lose, a ustvari je zeznuo sam sebe, ima tu dosta dobrih golfova. Kliknite za proširenje... upravo tako