BHTelecom uveo 3G

BHTelecom uveo 3G

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
3g i je još i malo brži internet (live poziv-prijenos videa live.. mora bit brz)
Tu u HR Vip daje besplatno streaming telke rtl-a od 18:00-20.05 .. nije loše.. samo treba bit baš u zg/većem gradu ili jako blizu da ne šteka .. samo za 3g mrežu, neda ni za edge ni ništ, pokušavao sam..

Član
ako nekom kojim slucajem neradi 3g moze biti do sim kartice...jutros rijesen jedan slucaj...kolegi nije radio video poziv...sa drugom karticom na njegovom telefonu sve radi ok...kartica je stara 10 godina i koristi 5v napon---zamjenjena sa novom koja radi na 3v i sve ok..

Član
edoze je napisao(la):
Taaky je napisao(la):
ma nije ovo dobra stvar..preko obicnog poziva... "gdje si ?? evo me " i gotovo...ono ti se vozas s rajom po nekim planinama zove stari video pozivom .."sine ..mamu ti gdje si to odluto" pa da ti bude kraj zivote hehehehe:lol::lol:

ti se valjas s nekom po krevetu il po autu,sine gdje si to,aaa,stari ev me na kafi,ma kakvoj kafi,sve ja vidim:lol:

jooooooj ideja:icon_confused:

Član
bulex je napisao(la):
kupujem nokiu... 3310... hitno :D:D

Poklonim ti jednu... imam 3 komada :smajli16: u dvije standardno, baterija može biti 5 dana, ali u toku razgovora 1 minut najdulje haha imam ja hrpu tih telefona ostavljenih za oldtajmer arhivu (čitaj ladicu) :smajli16:

Član
e ni ja nisam skonto sta treba uradit. a pogotov na n95 .. probo sam od stare na samsungu video poziv i nece jos u bug..pise da ne moze da uhvati 3g mrezu

Član
ja sam najrahatniji...imam mob bez kamere ikako, a kamo li da jos ima i prednju...
ne znam sto se mucite tolko oko toga, to je meni glupost kod nas...pravljeno za biznismene, koji su stalno na putu...:)

Član
jel vi citate da ce raditi samo u vecim gradovima a koliko znam veci gradovi su sarajevo,tuzla,zenica,banjaluka,mostar i eventualno brcko

ovo je trebo da bude reply na ove sto vele da im ne radi :)

Član
ma neka radi tamo...draze mi je sto neradi u bug..sto je sigurno sigurno je ..heheheh :lol::lol: ... nebi ja da idem 2 metra pod zemlju prije

Član
U Tuzli ima 7 gsm baznih stanica koje rade na 3G znaci ni TZ nije skroz pokrivena,u Srebreniku,Lukavcu,Gracanici,Zivinicama,Gradacac,Kalesija itd....za sada nema ni jedne....Brcko ima 2 bazne stanice koje rade 3G....u skorije vrijeme ce se polako pokrivati i ostali manji gradovi....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.