BHTelecom uveo 3G

BHTelecom uveo 3G

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znal ko od vas kad ovo stupa na snagu,odnosno kad cemo se moci koristiti ovom uslugom? NAdam se da ce ovo automatski zamijeniti postojeci EDGE? Tj. da necemo morati ici u telecom i "prijavljivat" da zelimo koristiti ovu uslugu :D

Član
ja mislim da je to pocelo i trajat ce 6 mjeseci tj.cijena video poziva ce biti kao cijena obicnog poziva u ovih 6 mjeseci pa kasnije ce biti skuplje :)

Član
da bi se uspostavio video poziv oba telefona moraju podrzavati 3G tj. one male kamerice naprijed :).Samo sto mi malo kasnimo ovaj 3G uveden u nekim zemljama prije 6 godina sad imaju 4G :lol: ali eto

Član
EDGE i 3G su razlcite stvari, Edge ti je brzi pristup internetu na mobitelu nesto ako ADSL u odnosu na dial up(GPRS u ovom slucaju naspram EDGEA) i 3G je poceo ja ga uredno koristim, imam sony ericsson W960i, i sve mi fercera jedino sto trebate je da napravite jedan network search i da odaberte BH telecom3g i sve ce vam fercerat

Član
_Joker_ kako mislis serach network gdje da odem da to uradim na mobu...bas bi volio da vidim i to cudo da radi ehehe

Član
Ma to ti je ono u network settings,automatic manual i to,samo odabereš mrežu kao inače

Član
netreba nikakva prijava...moras imati 3g telefon i u opciji gdje trazis mreze moras odabrati da koristi 3g mrezu ili ti UMTS....takodje i druga strana(ona koju pozivas) mora imati 3g telefon i isto tako odabrati u mreznim podesavanjima UMTS ili ti 3G band i to je cijela prica...naravno prilikom poziva na telefonu moras odabrati video poziv....

Član
_JokeR_ je napisao(la):
EDGE i 3G su razlcite stvari, Edge ti je brzi pristup internetu na mobitelu nesto ako ADSL u odnosu na dial up(GPRS u ovom slucaju naspram EDGEA) i 3G je poceo ja ga uredno koristim, imam sony ericsson W960i, i sve mi fercera jedino sto trebate je da napravite jedan network search i da odaberte BH telecom3g i sve ce vam fercerat

Valjda ne treba nigdje prijavljivat

Član
Schumi je napisao(la):
_JokeR_ je napisao(la):

Valjda ne treba nigdje prijavljivat

ne treba nista prijavljivat UMTS/3G treba talefon i samo odbarati mrezu manuelno to je sva mudrost

BHT Ovisnik
gdje god pođem prebaci me na m-tel,morat cu uzeti i tu karticu,jos jeftinije od eroneta,mamu im lopovsku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.