Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
George: Ja ga kupio bilo 180 zadnja-kocnica: I nema klimu taman 1500eura George: Haha zadnja-kocnica: De popricaj sa a zenom jel moze??? zadnja-kocnica: Oba seta felga ostavi sebi George: Sta ce mi PassatVWB3: hahahahaha, a jesi navalio, ko da p*cke molis zadnja-kocnica: Ma jebo picku ko je danas zeljan pi##cke PassatVWB3: hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PassatVWB3: cuj ga, a zagorio ko sporet hahahaha George: Je vala George: Ima tih picki svakakvih George: Nego kas se zenit PassatVWB3: ad kupi covjek 202 PassatVWB3: kad* zadnja-kocnica: Ma pregovaram za miraz w123 240d George: Vidis ja sam doktoricu s njom upeco zadnja-kocnica: Velim ja i mala i 123ca u kompletu mogu samo PassatVWB3: hahahahah to je dobro George: Tesko ces to u kompletu dobit osim ako mu se kcer brije
PassatVWB3: dobro ti bciklo jbt zadnja-kocnica: Skuplje mu biciklo od w202 PassatVWB3: hahahaha, tako i moj brat voza daewo matiz, a biciklo 2milje jbt George: Hahaha skoro George: 1800 je bio nov zadnja-kocnica: O bgt zadnja-kocnica: Zeni rekao 300km biciklo George: Tako je PassatVWB3: moj brat kad je kupio, stari htio da ga se odrekne, kaze koja budala ce dati 2milje na biciklo, jos moras pedalati hahahahahah zadnja-kocnica: Hahahha George: Al ja prevalim po 50-60 km u turi s njim George: Bez problema PassatVWB3: i moj brat, svaki dan predje 35km zadnja-kocnica: I ja predjem sa svojim tjedno 10 metara kad mi smeta guram ga po garazi PassatVWB3: hahahaha ja svoje prodo, kad sam polozio zadnja-kocnica: Haahahahhahha PassatVWB3: i nasuo pun rezervoar goriva PassatVWB3: imam jos neko cestovno, to kad ne budem imao para, da aprodam George: Kupit ce te vi opet kad nabijete kile ko ja George: Bem ti cokolino
PassatVWB3: hahahahaha imam ja sumu za sssssssssssse kila PassatVWB3: skidanje* George: Kakva je to suma zadnja-kocnica: Dok naamotas passata smrsat 2kg soffa: haha dijetalna suma soffa: George: PassatVWB3: hahahaa motorka i deri, cijeli dan u sumi crknes jbt George: Di si care George: Je pa ti nemoj ucit George: Sad deri motorku soffa: takoo je moj profa zastao na drugoj godini faxa PassatVWB3: Motorka je moja druga ljubav Skola mi je sumarska pa tako da m se sve poklopilo soffa: i kaze kupili mi motorku i ja upalim i zavrsimfakultet George: Hehehe PassatVWB3: hahahahaha PassatVWB3: m sutra da zamjenim pumpu ulja i sredim karburator ima da bude ko nova soffa: ima kod oca u mene neka huzgvarna zadnja-kocnica: Opwt karbirator soffa: sad ne znam koja
soffa: znam samo kad je upalis ne gasi je soffa: ko tazmanijsko cudoviste pojede drva George: Cuj neka PassatVWB3: kod mene su stihl 051, huska372xp, huska 242, dolmar ps-33 i kineska neka zadnja-kocnica: Kod mene ona iz robota neka kimeska PassatVWB3: tu sam ja imo, ma krs zesci George: A sta vas je livadića zadnja-kocnica: Sve zivo sam na njoj prepravio soffa: maa neka je huzgvarna PassatVWB3: msm a radit, sa huskinom vodilico, i lancem soffa: malo zesca PassatVWB3: koji je broj George: Slusaj ovo zadnja-kocnica: Ma nema do rucne pile samo eko eko PassatVWB3: hahahahaha PassatVWB3: ma to nece za godinu srusiti drvo ZureVW: ja sam i usisivac izbacio iz upotrebe samo hand made ZureVW: metla i cetka PassatVWB3: hahahahah zadnja-kocnica: Hahhhahhahahaha
PassatVWB3: dje zure PassatVWB3: si zadnja-kocnica: Ma onaj mali rucni sto se vrti pod eukom bog otac George: Upo lik u ljubusku policijsku postaju i kaze napalo mi nesto paprike cime cu ih posuti?? Kazu murijaci njemu glupane u policiji si nisi u poljoprivrednoj... kaze on ma meni su rekli da je ovdje najvise agronoma hahahaha ZureVW: kad cistim pasata otvorim sva vrata prasine bude ugusit se ZureVW: sta ima kod vas? soffa: ne znam koji je broj 365 ili 395 PassatVWB3: hahahahahah soffa: znam da je sva metalna PassatVWB3: uuuu te su dobre one starije jel? soffa: haman da je starija soffa: kad se ugrije gotovo je soffa: znaci dok radii dere boga oca PassatVWB3: sto gotovo George: Ko i golf dvica zadnja-kocnica: O bgt PassatVWB3: sta joj je nece da pali jel? ZureVW: imaju one motorke vez armortizera isijeces traktor drva otkine ti ruke iz ramena ZureVW: ma nece da upali karike joj slabe ba ZureVW: cim se zagrije kapak
zadnja-kocnica: U feizider je malo stavi soffa: haman da nece moze izrezati koliko hoces drva ali ako se ugrije i ugasi se tesko se pali zadnja-kocnica: Ko na dvici uvik komad zice moras noait za zermoprekidac da apojis direkt zadnja-kocnica: Ohladis ga i onda pali hhhhahha PassatVWB3: hahaha takvu ja imam stihl 051, al ona je samo za rusenje. Ako vruca nece da pali, prisloni svjecicu uz cilindar i vidi baca li svjecicu. Ako iskru ti je osla bobina ZureVW: drzi kantu hladne vode pa je hladi soffa: pocne da krokce izgleda prokuha u njoj sve George: Kod mene s kosilicom obrnut problem, nece da upali al kad upali ode za zagreb soffa: koo lokomotiva ZureVW: karike ba sofa znam kako je ZureVW: imam 2 motorke PassatVWB3: Ma huska je to, masina PassatVWB3: Kod mene samo 372xp radi normalno, ove sve moram stelovat PassatVWB3: al je kupljena nova 1600 placena zadnja-kocnica: I kad au ok ti glwdas sta joj je sto je dobra pa supas George: A skup vam moj amg George: Mrs stoke George: 1600 za glodalo dajete ZureVW: druze da znas kako se motorka isplati PassatVWB3: ee to glodalo je meni kupilo traktor
zadnja-kocnica: 20metara drva isplatila se ZureVW: sa motorkom za dan 200 kerma salom soffa: hahha ZureVW: ako si spreman i imas muda George: Ja snimim dvi reklame i eto 200 kerma PassatVWB3: ja sam ljetos rusio sve, dok me sumar nije uhvatio George: A sjedim PassatVWB3: jbg ZureVW: masala PassatVWB3: al ja volim rusit, ono u krvi mi je zadnja-kocnica: Ma pravi rwklame tipa sve ato nike ogradjeno nije vase George: I meni zadnja-kocnica: Zajebaje narod PassatVWB3: hahahahahaha George: Eee to je jedna od boljih reklama PassatVWB3: Meni doso sumar sta to radis kolega, ma reko evo rusim malo hahahah PassatVWB3: Koja reklama imas li video devkee: I kolko si dobio kazne za to ? zadnja-kocnica: Ma na zeljezariji hhahaah PassatVWB3: Ma dao sumaru na kafu
George: Nemam video ma uradim ja masu toga PassatVWB3: koliko sam mu dao mogo je kupit 50kg kafe hahahaha devkee: ccc da i to cujem... znam x puta kazne se pisu devkee: po 2-3 milje ZureVW: ma kod nas sumar igra pokera ZureVW: izgubi pare ZureVW: zade redom i na kafu bere ZureVW: nikom ne daje kazne PassatVWB3: hahaha kod nas svezu sumara za bukvu, skinu ga, ma haos ZureVW: ljudi ga vole George: I zene ga vole PassatVWB3: skoro mu slpali kola sto je pisao kaznu PassatVWB3:
zadnja-kocnica: Ma sumar vise pila od ovih pilaca drva PassatVWB3: George: Kocnica imas li mail da ti posaljem novi gangawerk PassatVWB3: Jbg meni dobro, njemu dobro devkee: joj karavanu kakav je ovo klip.. gledaj ovaj lafo SVIRA , nidze kablova ! PassatVWB3: a nism ni puno bio izvukao PassatVWB3: devke na baterije
zadnja-kocnica: 7 mezara 420km ZureVW: cuj sdi-a kako sam ga derao PassatVWB3: hahahaha mezara George: Poslano George: Pojacaj zvucnike PassatVWB3: ovo nije vidjelo sdi zadnja-kocnica: Dok iskopcam sistem 5.1 zadnja-kocnica: Haahhahaa prvo ide peobno ZureVW: svejedno ovako bi ja i sdia cijepo haha PassatVWB3: kod mene je 7.1 George: Zove sad neki jaro kaze de pricaj mi malo o mercedesu George: Bolan sta cu ti pricat nije bajka auto je stvarno dodji i vidi hehe ZureVW: dobro je nije ti rekao zovem da kazem da necu kupit PassatVWB3: hahahahaha, znaci ode mecka zadnja-kocnica: Iduci cu tjedan ja u mostar pa cu vidit ti sa zenom moze li za 1500 zadnja-kocnica: Hahhaa ona se svakako pita PassatVWB3: hahahahhahaha George: Mozes ti vidit sa zenom da ti picku pregleda al oko auta samnom raspravljas ZureVW: hahah zadnja-kocnica: Ahahahhhhahaha
George: Ginekolog je zena da ne mislite da sam nastran PassatVWB3: hahahahahhaa George: ZureVW: ljudi moji da vi znate kako je ginekoloski posao zeznut ZureVW: ubi vlaga zglobove PassatVWB3: jesi lud PassatVWB3: cuj zureta hahahaha ZureVW: ja na praksi bio ZureVW: prao instrumente ZureVW: ne vadis ruke iz vode zadnja-kocnica: Ooo bgt PassatVWB3: jesi li fkt George: Hahahaha ZureVW: bgm PassatVWB3: a ja mislio ti nisi nesto drugo vadio iz neceg ZureVW: krvi ko u prici ZureVW: govorim ja jaranu jesu li oni njih klali ili su ih pregledali ZureVW: kao da su ih ogulili iznutra PassatVWB3: hahahahaha zadnja-kocnica: I kad baba od 70godina dodje
ZureVW: oni instrumenti krvavi ZureVW: zapekne to jarane ZureVW: od cetrdesete nista nije uslo George: Picke promjera zolje ZureVW: kad je doktor otvori PassatVWB3: u babe sve zagnojilo hahahahha ZureVW: uglavnom belaji ZureVW: tu nije niko zdrav ZureVW: dode cura ko avion PassatVWB3: pa koji si smjer ZureVW: a dole avionska nesreca zadnja-kocnica: Sta je ovo dzordz tehno ganga ZureVW: opsti ba idem na sve George: Zure nebi ja to ogadilo bi mi se jedino cemu se veselim ZureVW: ma poslije prakse se ne dize 3 dana George: Valja li ante ZureVW: vec cetvrti dan daje znake zivota ZureVW: uz reanimaciju PassatVWB3: Meni govorili mediciu, ma jok sumarski tehnicar je stvoreni posao za mene George: Ja sam samo tehnicar