Nebojsa_GTD:
Nebojsa_GTD: evo ovakav isti
Nebojsa_GTD: gas jeben kraj gasa odmah poluga od kvacila za duple komande
Nebojsa_GTD: moras nogu na bok stavit da das gasa
Nebojsa_GTD: a ruci ko tenk nikad ne znam da l treba saltat u vecu il vozit tako
PassatVWB3: hahaha kod mene tvrdo kvacilo gore nego u traktora, a zbog komandi moras ga pritiskat prstima. Ma haos. Lakse vozit kamion za c nego za c1. Vozao sam i njeg isto merc atego, nije actros, fulo sam.
Duke_Of_Harlem: Raja paše li turbina od renola dci 88kw na 74 kw
PassatVWB3: Ma trebala bi pasati, u golfa svaka pase na svaki
PassatVWB3: ovakav je kod mene bio http://cloudlakes.com/data_images/models/mercedes-benz-atego/mercedes-benz-atego-09.jpg
Nebojsa_GTD: ***** ne pase ni na golfa cetvorku svaka turbina od golfa 4
Nebojsa_GTD: ovo novo za onog forda
Nebojsa_GTD: ima sad kupio mecedesa 86to za c
Duke_Of_Harlem: Ne mogu da nađem na netu nigdje a našao za 410 KM novu za megane 88kw
PassatVWB3: jbg kod men komso stavio sa 85kw na 74kw. Kod mene je za c isti samo 300kg tezi i lakse se vozi
Anes_mo: pozz
PassatVWB3: pozz
Nebojsa_GTD:
Nebojsa_GTD: ovaj je za c samo sto je za stoku ovaj tovarni dio one aluminijumske visoke stranice
PassatVWB3: Prodaje komsija golfa 2 gtd ocuvan extra, znaci golf je boli glava, samo ima jednu caku
PassatVWB3: aha, takvog sam vozio, ima mi ga rodjak
Nebojsa_GTD: evo ovakav isti
Nebojsa_GTD: gas jeben kraj gasa odmah poluga od kvacila za duple komande
Nebojsa_GTD: moras nogu na bok stavit da das gasa
Nebojsa_GTD: a ruci ko tenk nikad ne znam da l treba saltat u vecu il vozit tako
PassatVWB3: hahaha kod mene tvrdo kvacilo gore nego u traktora, a zbog komandi moras ga pritiskat prstima. Ma haos. Lakse vozit kamion za c nego za c1. Vozao sam i njeg isto merc atego, nije actros, fulo sam.
Duke_Of_Harlem: Raja paše li turbina od renola dci 88kw na 74 kw
PassatVWB3: Ma trebala bi pasati, u golfa svaka pase na svaki
PassatVWB3: ovakav je kod mene bio http://cloudlakes.com/data_images/models/mercedes-benz-atego/mercedes-benz-atego-09.jpg
Nebojsa_GTD: ***** ne pase ni na golfa cetvorku svaka turbina od golfa 4
Nebojsa_GTD: ovo novo za onog forda
Nebojsa_GTD: ima sad kupio mecedesa 86to za c
Duke_Of_Harlem: Ne mogu da nađem na netu nigdje a našao za 410 KM novu za megane 88kw
PassatVWB3: jbg kod men komso stavio sa 85kw na 74kw. Kod mene je za c isti samo 300kg tezi i lakse se vozi
Anes_mo: pozz
PassatVWB3: pozz
Nebojsa_GTD:
Nebojsa_GTD: ovaj je za c samo sto je za stoku ovaj tovarni dio one aluminijumske visoke stranice
PassatVWB3: Prodaje komsija golfa 2 gtd ocuvan extra, znaci golf je boli glava, samo ima jednu caku
PassatVWB3: aha, takvog sam vozio, ima mi ga rodjak