Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
soffa: heaaz0r: cuj jesi pio slucajno prije 24h heaaz0r: hahahaha Nebojsa_GTD: oop heaaz0r: jesi guzio sinoc heaaz0r: hahahha heaaz0r: op op PassatVWB3: Kod mene u gradu su dobri, hvatali mi starog nekoliko puta i zapamtili passata soffa: jaa baa koda je neki zestoki alkohol pa ce me toliko drzati PassatVWB3: hahahahah soffa: aa uzet cu jednom namjerno rakije u sprej i kad vidim pofrcam auto N1troTDI: mene jednom zaustavljali ja nisam uspio stat soffa: i nek me zaustave soffa: N1troTDI: magla bila kasno ga skuzio a i malo potero hahah N1troTDI: rikvercom se vratio hahah PassatVWB3: Moj stari kad nije zgazio policajca, pretico na punoj i lik ga zaustavlja on samo pored njeg. Alkohol cini cuda Nebojsa_GTD: meni na golfu sinoc puko auspuh jedno 3x kraj patrole policije prosao i nisu me zaustavili a nemam papira vozim s potvrdom a golf se.cuje ko fap N1troTDI: ma pijan više ne vozim PassatVWB3: Ma ja uz karaulu dodao gas i lik izviruje i gleda me i samo ono sa smjeskom izbaci lizalo
N1troTDI: nema tih para hahah PassatVWB3: Ma ja ne pijem otkad sam polozio Nebojsa_GTD: drug me krenuo obicns cetvorkom i ja golfa u manju i gas dosli na parkig kaze al tebi puca iz auspuha plamicak ja mislio zapalics se golf N1troTDI: jednom me skoro došlo glave hahh soffa: jednom sam se vozio kasno iz grada bajram bio i ja i rodjak i tri cure pozadi lik hop lizalo i zaustavi jesi pio nisam aa stoo vam to onda smrdi toliko reko one pile gleda on njih picici ispali jesi ti pio amaaa nisam reko kad one nadodale jest jestt hahaha PassatVWB3: hahahahahah soffa: kad lik haj pusi reko nemoj dzaba soffa: hajj ti momak napoljee PassatVWB3: kakve 3 cure u golfu 2 soffa: jaa pusem kad nista PassatVWB3: to nije moguce soffa: gleda onn reko jel de samo baklava soffa: PassatVWB3: hahahahaha soffa: nije golf bio tad drpio od dajdze passata soffa: ne bi mogao pokupiti takve sa golfom soffa: PassatVWB3: aha, maloi da se pofalis Nebojsa_GTD: a s passatom glat haha heaaz0r: ma brate
heaaz0r: kad je hlado i kad je cuga u pitanju soffa: ii tamam dosao kuci kad opet murija zaustavi heaaz0r: cure ne pitaju soffa: u 30 minuta dva puta heaaz0r: samo sjedaj heaaz0r: heaaz0r: nek ima goriva hahahaha N1troTDI: hahaha nas 7 u alfi kod mene soffa: ii one opett ajjj ovajjj nam vozac piooo hahahah N1troTDI: se vozili N1troTDI: hahah soffa: reko jebo vam vozacc mater PassatVWB3: jest te krenulo, mene evo 4-5 mjeseci koliko vozam do sad su me 6x zaustavili soffa: aa tebi evo isprave soffa: kaze momak jel sve uredu PassatVWB3: hahahahaha Nebojsa_GTD: soffa jesi ti iz tuzle soffa: reko jeste jasta sad me takvi isti zaustavili puhao nema sta nisam radio soffa: blizu sam tz soffa: all svaki dan sam dole studiram
Nebojsa_GTD: motoristi se dele na dve vrste oni koji su pali i one koji ce pasti N1troTDI: tako nekako hahah Nebojsa_GTD: ja sam padao 3x i jedan uses imao soffa: aa pa to je cros N1troTDI: ma to nekad ganjat pomalo Nebojsa_GTD: udes* N1troTDI: kad mi se neda auto vozat hahah soffa: jell sa onim narandzastim detaljima N1troTDI: bijelo crni N1troTDI: i ima malo narandzaste Nebojsa_GTD: ja sam imao yamahu aerox 50 al sam je naturpinao bio na oko 60 kubika kad sam sve zavrsio isla oko 85 po gps isao na motorijade i prodam je da mogu auto kupit dao je dodzaba 99to bima Nebojsa_GTD: 99to godiste bila soffa:
PassatVWB3: Kod nas oduzeli liku aerox, bila malossi kit 80ccm, ma to je letilo N1troTDI: ma imam ja tu skuter kuci speedfiht 2 soffa: to je taj N1troTDI: ali neradi kurbla a nece ni na kljuc Nebojsa_GTD: al to su bili dani naspem 5km izvozam se 3 dana celi dam i vece N1troTDI: moze se bušilicom N1troTDI: da sofa
heaaz0r: bio je jedan crni aerox malosi kit heaaz0r: isao oko 120-130 soffa: lijep je i ovaj heaaz0r: bar je bio crn dok je kod nas bio N1troTDI: pojma nemam kako cijene idu heaaz0r: mozda su ga ljud prefarbali Nebojsa_GTD: odakle si ti N1troTDI: derventa PassatVWB3: ma nije ovaj je ovdje radjen Nebojsa_GTD: a ti heaaz0r heaaz0r: sarajevo heaaz0r: daj posalji sliku tog skutera heaaz0r: da ga zavrimo heaaz0r: PassatVWB3: Ja sam prvi pitao heaaz0r: jbg mogli bi ga odmah zavrsiti Nebojsa_GTD: koje je hladjenje na speedu i je l reg odnosno bio reg kod nas heaaz0r: najverovatnije da cu prolaziti kroz derventu ovih dana heaaz0r: al jbg vucem 5 19ki s gumama u autu heaaz0r: pa nemam mjesta
N1troTDI: pojma nemam ma stoji u garazi svega na njemu N1troTDI: pa navrati N1troTDI: ako hoces heaaz0r: koja je godina ? N1troTDI: 2001 heaaz0r: hmm mao je stariji heaaz0r: ja mislim cak da je zracno hladjenje heaaz0r: al moze otici za neke fine suske heaaz0r: heaaz0r: jel tako s gradiske mogu na derventu pa na doboj heaaz0r: trebam za saraejvo heaaz0r: ili moram na banjaluku N1troTDI: odakle si ti Nebojsa_GTD: bolje bi bilo ds je vodeno heaaz0r: auu ne odgovara mi nikako taj put N1troTDI: mozes od gradiske N1troTDI: da heaaz0r: sarajevo brate PassatVWB3: jbg, polij ga vodom heaaz0r: al sam trenutno u svabiji
N1troTDI: mislio to kolega uzet pa oce nece heaaz0r: daj mi posalji neku sliku sf-a heaaz0r: jer znas ne mogu ga odmah povuci N1troTDI: reko de kad se ti odlucis znas di stoji heaaz0r: ako ga pazarimo heaaz0r: jer vozim 5x19ki s gumama u autu N1troTDI: ocu moram ga samo izvest van N1troTDI: hahahah Nebojsa_GTD: okaci je ovde ima jos zainteresovanih haha N1troTDI: mozda sutra slikam ako uhvatim vremena N1troTDI: moram tamo sve iznest da njega N1troTDI: izguram van
PassatVWB3: cuj nebojse sto spusta cijenu hahahaah Nebojsa_GTD: aerox sto sr tice masine pase od malagutija i aprilije Nebojsa_GTD: a pezou samo od pezoa heaaz0r: ma aerox je najjaci motor heaaz0r: pezou je mana zato sto ima samo jednu viljusku heaaz0r: nije dupla PassatVWB3: aerox je caba Nebojsa_GTD: samo realno govorim jos ima kod kljuc heaaz0r: i fabricki baca na jednu stranu Nebojsa_GTD: jedna viljuska i kod kljuc to su mu po meni mane heaaz0r: ja nikad svog necu prezaliti sto sam prodao heaaz0r: al jbg raznio ga par put Nebojsa_GTD: ni ja sbog aeroxa heaaz0r: i prodao ga nekom klincu PassatVWB3: ja danas vozim passata, smoto volan malo lijevo mozda 5cm, on pici pravo heaaz0r: molio me da mu ga prodam heaaz0r: zivinice zavidovici tako nest mjesto Nebojsa_GTD: ja sam s mojim imao udes
heaaz0r: ja sam imao direktan udes s autom heaaz0r: frajer mi preprijecio put PassatVWB3: Ja sam vozao yamasaki 125, jest to islo jbt heaaz0r: jedino sto sam sjebao viljusku i prednje plastie PassatVWB3: al izletim u krivini i vise nikad Nebojsa_GTD: opucao u lika na bevery 500 ukljucio se tek bio a ja isao iza njega jedno 80 i krenem ga preticat i on krene skretat i u moju traku heaaz0r: al nabavim od druga rossi 46 plastike heaaz0r: njemu ostale kad su mu aeroxa ukrali heaaz0r: brate ja sam izletio u krivini na ulju u krivini heaaz0r: poljubio asfalt vilicom heaaz0r: i jos odletio po auto nego sreca skuter bio prije mene ispod auta pa frajer stao heaaz0r: inace me mogao pregaziti heaaz0r: i sreca nijedan zub nije pukao Nebojsa_GTD: i ja u njega udarim aeroxu otisla viljuska iskrivila se i plastike komplet desnu stranu. al kupio druge plastike viljuske ispravio izasla md popravka 40km i posle jos 80 farbanje Nebojsa_GTD: aerox je isto golf 2 gti Nebojsa_GTD: sto se dijelova tiče i dizanja snage Nebojsa_GTD: imas svugde dijelova dodzaba su i uz male prepravke i druge dijelove dizes mu snagu heaaz0r: meni je frajer ispravljao viljusku heaaz0r: al kod mene se amortizer sjebao heaaz0r: pustao ulje
PassatVWB3: Kod mene ima jaran bavi se motorima opasno, kreno sa tomosom, sad ima r1 ima neki cross hondu heaaz0r: danas imas dijelova koliko hoces heaaz0r: ja kad sam vozao moralo se u yamahi kupovat Nebojsa_GTD: kod menr su oba puštala ulje heaaz0r: sjecam se zadnje plasticno sjediste bilo 160€ PassatVWB3:
Nebojsa_GTD: al vozao ga takvog i prodao ga heaaz0r: ma ja ga fol pocinjao sredjivat heaaz0r: i prodam ga u dijelovima heaaz0r: klinac s bratom dolazio 3 puta Nebojsa_GTD: sacek da nadjem sliku PassatVWB3: Kako se zove puz kad se ozeni? heaaz0r: uvijek nesto ostane kod mene u garazi hahahah Nebojsa_GTD: muzpuz PassatVWB3: Muz N1troTDI: dao ja ujaku alfu da vozi kaze on šta je ovo ide ko mutavo on cetvorku sdi vozio,išli u salzburg njemu po mecku N1troTDI: hahaha Nebojsa_GTD: hahahhhaajaa sdi N1troTDI: kaze ja naucio na sdi N1troTDI: oce nece
heaaz0r: najjaca nogara heaaz0r: meni se sjebala bila Nebojsa_GTD: auspuh bio unikat niko u bn nije imao takav zato sam ga i kupio bio a jaci je u klasi bil