MaHa Styling: Nema od Hansa dosadnijeg. Njegw jos niko nije zajebao
Zuro: Evo ovaj je i mudasca pustio... i jos namigusu salje ko neka nadrkana treba
Zuro: Hans je zajebant, al' covjek se razumije i vrlo cesto pomogne.. Ovaj otkako je dosao samo zapomaze, ne zna dio naci na ebayu
Zuro: I lozi se, ne konta da se ja ovdje zajebavam
HansMuster: MaHa ja sam ti jedini prijatelj ovde na frorum, vidis da te niko ne ferma. Meni te zao pa zato komuniciram sa tobom!
Hamziiic: Reko sam ti ako ti smeta zaobidji moju objavu i to je to, nismo svi rodjeni da znamo sve ko ti
Zuro: Vidis kako je Hans uvijek spreman pomoci... pogotovo MaHi To je jedan veoma human covjek, pa probaj i ti biti takav, a nemoj samo traziti pomoc od drugih
HansMuster: Zuro meni nije vise za pomoci, zato ja druglim pomazem!
Hamziiic: Ne trazim je od tebe
Zuro: a zadrtog frajera jbt... haj priznaj da glasas za SDA?
MaHa Styling: Vidi se kome su slova zelena!
liaar: joj sto ga brat zascripta
Zuro: Evo ovaj je i mudasca pustio... i jos namigusu salje ko neka nadrkana treba
Zuro: Hans je zajebant, al' covjek se razumije i vrlo cesto pomogne.. Ovaj otkako je dosao samo zapomaze, ne zna dio naci na ebayu
Zuro: I lozi se, ne konta da se ja ovdje zajebavam
HansMuster: MaHa ja sam ti jedini prijatelj ovde na frorum, vidis da te niko ne ferma. Meni te zao pa zato komuniciram sa tobom!
Hamziiic: Reko sam ti ako ti smeta zaobidji moju objavu i to je to, nismo svi rodjeni da znamo sve ko ti
Zuro: Vidis kako je Hans uvijek spreman pomoci... pogotovo MaHi To je jedan veoma human covjek, pa probaj i ti biti takav, a nemoj samo traziti pomoc od drugih
HansMuster: Zuro meni nije vise za pomoci, zato ja druglim pomazem!
Hamziiic: Ne trazim je od tebe
Zuro: a zadrtog frajera jbt... haj priznaj da glasas za SDA?
MaHa Styling: Vidi se kome su slova zelena!
liaar: joj sto ga brat zascripta