Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: znasi kondezator ubacit PassatVWB3: kakvi wooferi picke materine ZureVW: jaran ima sony xplod 1200 wati i pojacalo 1500 wati ZureVW: nikakvih problema PassatVWB3: fabrika i radio od 35km tarik_91: nije isto na svakom autu ZureVW: samo dobro spojis i tjt N1troTDI: sve je ovo dobro spojito ZureVW: ma spajao je on ovo na razna auta N1troTDI: svira odlicno bez problema cisto sve ZureVW: na fiata una spajali jbt tarik_91: mooze biti do lose mase, ali ne vjerujem tarik_91: pa sto je starije auto to je manji belaj ZureVW: pa kod njeg je golf trojka
tarik_91: nema veze, ima tu dosta varijanti tarik_91: u svakom slucaju pad napona tarik_91: ako ti ne smeta vozi tako tarik_91: moze se desiti da cesce mijenjas sijalice N1troTDI: ma nervira me tarik_91: ako te nervira tarik_91: onda kondenzator, da ti drzi napon tarik_91: pa kad lupi bas da ne povuce previse ZureVW: pa to mu i ja govorim N1troTDI: baš cu sutra pogledat oglase jel ima gdje blizu tarik_91: jeste al otkud ti znas gdje mu vuce struju N1troTDI: da uzmem nesto tarik_91: mozda mu neka druga glupost vuce tarik_91: los kontakt na sijalici zmigavca tarik_91: i samo po sebi se ne bi vidjelo tarik_91: al u kombinaciji sa muzikom mu je previse tarik_91: ma to ti je jeftino sad N1troTDI: u prednjim zmigavcima imam dvije sijalice ZureVW: zavisi odakle je uzeo struju tj kako je spojio N1troTDI: jedna svijetli stalno us fora haha
tarik_91: ma ja to lupam bezveze tarik_91: pa odakle ce uzet nego sa akumulatora N1troTDI: debeli kabal sa osiguracom N1troTDI: mi ide na akumulator da ZureVW: ma idi elektricaru onda ZureVW: ima bisera uzmu struju gore negdje sa radia ZureVW: spoje zicicu na pojacalo ZureVW: pline sve u om tarik_91: ne moze to ni upaliti sijalicu na pojacalu N1troTDI: hahah PassatVWB3: ko onaj lik spajo boju na boju ZureVW: komsija je ovdje spajao pojacalo i bufer sa onim zicama od zvucnika ZureVW: nikakav efekat N1troTDI: uzet cu kondezator pa cu vidit tarik_91: pa zato sto zica od zvucnika nema struju N1troTDI: ima kolega kaze sad posudit ce za probu tarik_91: mma to ti je to tarik_91: nije to bezveze N1troTDI: kaze i on da je do toga treba on tarik_91: pa otprilike preko kilovata treba, al zavisi opet kazem od auta do auta
tarik_91: ja sam sebi skopcao bez, al kod mene malo nesto tarik_91: 300 rmsa ZureVW: ma dovoljno je to ZureVW: ja sam imao neki woofer 350w ja msm da je bio ZureVW: fabricka kutija ZureVW: super zvuk imao tarik_91: mma cisto malo da ima basa, nista da trese tarik_91: al mozda i to izbacim, poteska kutija tarik_91: ZureVW: jaran ima ovaj 1200w ubija i on smanji na pojacalu da ne gruha ZureVW: mi spojili jednom u eskorta kad je imao ZureVW: vezni limovi se tresu tuho ford bio tarik_91: ne fura to niko vise tarik_91: to je davno proslo ZureVW: ma novija auta imaju basove fabricki PassatVWB3: furaju kod nas ZureVW: kod jarana astra h ima basove top N1troTDI: ma ja muziku bez basa nmg slusat N1troTDI: glupo N1troTDI: hahah
tarik_91: imaju ali nije to to, nikad ne moze izgurati frekvenciju PassatVWB3: Kod mene nije lose, meni ono taman PassatVWB3: Ne volim kad je prejako, da ne cujem text N1troTDI: u golfu sam promijenio u vratima napred i nazad N1troTDI: i one male gore sto ima N1troTDI: i u tabli ubacio nove ZureVW: nije to ni dobro kad te muzika ponese to je strahota PassatVWB3: ja imam pioneerove 350w extra trosistemce, stoje mi u garazi, veliki mi za vrata tarik_91: bolje kilovat pod haubom nego u gepeku N1troTDI: hahaha ZureVW: ja kad se vracam navece kuci odvrnem muziku i gas sam na putu PassatVWB3: hahahahah, jbg ko nema pod haubom, i u gepeku je extra ZureVW: dodem kuci pasat pucketa ko pec haha PassatVWB3: Ja smanjim skoro skroz kad brzo vozim N1troTDI:
tarik_91: ne znam, snimit cu goproom tarik_91: kad otopli tarik_91: do stoje oko 7 ZureVW: koje auto? N1troTDI: sigurno se negdje otima N1troTDI: hahah tarik_91: grande punto PassatVWB3: K,od mene kad spucam gas, samo volan cima lijevo desno hahaha PassatVWB3: al svaki put ZureVW: koji je motor u puntu? tarik_91: idi krajnice provjeri PassatVWB3: 1.1 tarik_91: 1.9 mjet PassatVWB3: I kod jarana je tako isto radila ZureVW: kulja tacno ti krajnice nisu dobre ZureVW: vidi u koju stranu povuce PassatVWB3: Provjerit cu bas ZureVW: kod mene je tako na lijevo povlacio i lijeva krajnica otisla
PassatVWB3: ma vuce lijevo desno i onda pravo N1troTDI: neznam sta da napravim da mi servo ne zuji kad stavim one 17 coli felge PassatVWB3: nije bitno, da li je mokro suho, po ledu se bas osjeti ZureVW: ja na dvoristu guram gumu ona hoda kao da nema krajnica N1troTDI: kad bi to uspio napravit N1troTDI: uzeo bi ih PassatVWB3: Pozdravljam vas ljudi, mala zove hahahha tarik_91: servo ti zuji? N1troTDI: u mjestu N1troTDI: kad motam tarik_91: u mjestu kad motas zuji ti N1troTDI: bas cujes onako zuji cvili N1troTDI: kako da kazem tarik_91: a kakaav je nagib tockova ZureVW: jesi li gledao kad motas da li remen trza? tarik_91: ad ih stavis tarik_91: onako odokativno? N1troTDI: pa nisam to gledo N1troTDI: prolif je 205 40 N1troTDI: profil
N1troTDI: a imam ljetne 195 50 15 i ništ ZureVW: vidi jbg jer ne znam kakva ti je pumpa ZureVW: zna i ona remenica zezat N1troTDI: volan se fino lagano moze okretat ZureVW: mene je jednom zezala kriva remenica ZureVW: i zujala pumpa ZureVW: remen trza i proklizuje ZureVW: a iste su nam pumpe N1troTDI: ZureVW: ne mogu one ni veliko opterecenje podnijet ba N1troTDI: evo to su te felge N1troTDI: hoce da mu dam svoje borbet i nešta sitno novaca N1troTDI: za ove N1troTDI: koje godiste je passat N1troTDI: mislim da b3 i g3 neaju isto b4 msm da ima istu ZureVW: nadi 16 neke ZureVW: jel ti 55 kw? ZureVW: ili 66? N1troTDI: 66 N1troTDI: 1.9 tdi
tarik_91: ja jos nisam rijesio ljetni N1troTDI: ja uzeo te borbet N1troTDI: i sam provozo N1troTDI: da vidim jel tresu i stavio u garazu haha N1troTDI: i et sad zamijenit haha tarik_91: nisi ni isprljao N1troTDI: bogam nisam ZureVW: ja sam odustao davno od felgi ZureVW: skoro sam za 3-4 dana svukao 50 maraka gorivy ZureVW: jebo felge kad corbe treba N1troTDI: ti ga ne stedis ZureVW: jos vw malo malo servis tarik_91: e jebe te to vw tarik_91: i meni petobanka bude sedmicu N1troTDI: hahaha N1troTDI: ti si cest gost na pumpi ZureVW: eto vidis kako ja svucem tarik_91: pa eto sedmicno petobanka tarik_91: oko dvije, dvije ipo stoje mjesecno tarik_91: na gorivo
N1troTDI: kod cure trica afn N1troTDI: pokaze 4 litre N1troTDI: haha N1troTDI: ja umro N1troTDI: a saltanje 2000 obrtaja haha ZureVW: kad sam ja htio kupit alfu 2.4 jtd ZureVW: kaze covjek kakav si na gasu ZureVW: reko ne stedim ga tarik_91: pa pokaze i meni na 1800 obrtaja ZureVW: nije ovo za tebe kaze tarik_91: 3.6 N1troTDI: a isto iz auspuha sve povadito pa mora odvest nesta da ubace kaze smeta joj N1troTDI: poludio autoputem N1troTDI: ne ponese usb ZureVW: de mijenjaj sa curom auta N1troTDI: za muzike N1troTDI: a stanice nece da uhvati N1troTDI: ma nema šanse haha ZureVW: ne da ona? N1troTDI: ona bi al necu ja
N1troTDI: zavolio sam ovog N1troTDI: svaki dan su parkiran jedan kraj drugog zivimo zajedno pa u kojeg sjednes hah tarik_91: usrecili se N1troTDI: i vectra b 2.0 dti N1troTDI: al ona u garazi nesmije okisnit hahah N1troTDI: a meni da je jos nest napravit da se vise cuje hah N1troTDI: mozda vecu cijev nabacit ZureVW: kaze stavio sticker live fast die young vozi cipovanog dizela ZureVW: uvaljuju ovi na fb ne vade ahaha N1troTDI: ja imam iznad auspuha na braniku no smoke no fun N1troTDI: diesel power ZureVW: a admini ni vozacku nemaju ZureVW: ja sam u tz vidao nekog audia 80 zadnji branik crn znaci i stopka ZureVW: od dima ZureVW: covjek ga fino opere i cisto auto samo tu crn N1troTDI: to mora ZureVW: kod mene od naljepnica samo ima zeder hahah ZureVW: na zadnjim staklima N1troTDI: hahaha ZureVW: ja sam se prije smarao sa onim led diodama i tuningom