Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: šta da napravim sa zadnjom tablicom N1troTDI: pravi ruzne zvukove N1troTDI: https://streamable.com/ N1troTDI: stavljao sam i neku spuzvu ali ništa N1troTDI: i zanima me nmg skinut euro kuku zapeklo konto sam ju brusilicom odrezat netreba bi,dali moze bit nekih problema na tehnickom edoze: Zadnju tablicu zalijepis dvojstranom trakom edoze: Kod nas na tehnickom ne gledaju rade li ti farovi i ostalo, a pogotovo kuke i zafrkancije N1troTDI:
PassatVWB3: znaci jarani vec 7 godina i tek mi sad rekao da ima jednog i to strogo cuvan, sad je prebacen u bolju garazu pocinju radovi na njemu, ioako se fakticki nema sta radit N1troTDI: a jel vozi N1troTDI: sve ispravno N1troTDI: malo lici na porsche 924-944 N1troTDI: ovako naprijed PassatVWB3: sve radi, mi danas ga vozali, kako ide sunce ti kalajsno PassatVWB3: unutra svako dugme radi, stakla na struju, sve radi N1troTDI: hahaha N1troTDI: zanimljivo auto PassatVWB3: ma drama auto, mene zainteresovalo i pocnem traziti nigdje ih nema N1troTDI: vidim da neki imaju i klimu PassatVWB3: ima i ovaj PassatVWB3: samo napunit klimu, ispolirat i bolje gume i goni N1troTDI: oce to za sebe ostavit N1troTDI: il N1troTDI: prodat PassatVWB3: ostavlja za sebe, nudili su mu ljudi 6000 al nece PassatVWB3: a najjace sto ga je platio 800KM i dobio jos jedan motor uz njeg hahaha N1troTDI: hahahah N1troTDI: gledam u brodu ima supra mk4
N1troTDI: al stoji nisam vidio da ju iko voza PassatVWB3: bijela PassatVWB3: il siva N1troTDI: siva PassatVWB3: tu sam jednom vidio na nekom hr forumu, ako se dobro sjecam automatik je N1troTDI: neznam nisam gledao unutra dns kad sam se setao sa curom vidio sam bas nekog lika stavlja akumulator PassatVWB3: trebo si pitat za krug N1troTDI: al bas cesto ju vidim da stoji nikad u voznji N1troTDI: mozda je nesto sjebana haha PassatVWB3: ima kod nas tih rijetkih auta smo sto narod ne zna sta ima. Skoro u gradu vidjeh golfa 2 sa komplet bbs bodkitom, pitam vlasnika zna li sta ima na autu, Kaze ma neke plastike jebat ih hahahaha PassatVWB3: https://www.olx.ba/artikal/24005424/toyota-supra-a80-mk4-single-turbo/ N1troTDI: ova je unistena N1troTDI: ova u brodu nema ovog spojlera N1troTDI: na gepeku N1troTDI: u derventi dvica rally N1troTDI: onako zelenkasta boja neka PassatVWB3: a jbt, i sta sam vidio auta sa nekim rijetkim dijelovima. US dzeta je bila u gradu al nema je sad, kakav bi to projekat bio jbt N1troTDI: haha N1troTDI: ja trazim usa branik za tricu N1troTDI: al nema nigdje
N1troTDI: nađem lika ima sve a nema branika PassatVWB3: a najlakse ti je prepravit, samo naci markere N1troTDI: i to sam konto N1troTDI: napravit N1troTDI: vidio sam markere na ebayu jeftino PassatVWB3: pa ja ,zatvoris otvor za tablicu i ubacis markere, jos nadjes us lip i et N1troTDI: imam ovaj gti lip N1troTDI: vozio lip od passata b3 2 dana N1troTDI: i puko malo zapeo i ode hahah PassatVWB3: ma nemoguce, ja svog savio 1000 puta, sletio savio komplet karambolku, sama se vratila u pocetni polozaj al nije puklo nista hahah N1troTDI: puko desna strana N1troTDI: slikam ti sutra PassatVWB3: ne moras vjerujem, samo se cudim. Ovaj moj sav izgreban bio al nista mu N1troTDI: mozda je ovo bio zamjenski PassatVWB3: Nisam znao da je karter od golfa 5 tako jak. Pri 160 naletimo na uvalu na putu i kad je puklo od motor mislili smo da je sve sjebalo, akd samo mala naprslina hahaha N1troTDI: vw je to N1troTDI: PassatVWB3: Ma kakav vw, samo opel PassatVWB3: IN RUST WE TRUST HAHAHA N1troTDI: hahaha
N1troTDI: dobar je tarik_91: ma nesto sam ko procitao, nidje veze N1troTDI: ovo se sve izravna tarik_91: bujrum da vas provozam PassatVWB3: i ja gledam kazu 0 zvjezdica, a auto sigurno tarik_91: glupiraju se PassatVWB3: Sto ne predstavis fiata, da malo vidimo masinu N1troTDI:
PassatVWB3: ovo od kartona napravljen tarik_91: ma bio sam otvorio temu, al ovdje ljudi vise prate led u golf 2 tarik_91: tako da ne postavljam nista N1troTDI:
tarik_91: ma nidje veze, forum propo skroz tarik_91: a fico se radi punom parom N1troTDI: gledam vamo u brodu lik ima dvije dvice jedna 1.6td N1troTDI: a druga ubacen motor iz trice N1troTDI: tdi PassatVWB3: vidio sam neke slike na insti, gewinde ovo ono tarik_91: ma imam i gewinde i opruge tarik_91: PassatVWB3: ma ja golfa nikad necu imat tarik_91: downpipe, straight pipe tarik_91: novitec optika N1troTDI: nemoj dvaput reci tarik_91: admir radio remap
PassatVWB3: al farovi su mrak, znam vidio sam i to, da si radio down pipe PassatVWB3: Koliko sad ks ima tarik_91: farovi kucna radinost tarik_91: nismo mjerili, nema valjaka kod nas u sa da valjaju PassatVWB3: Nitro, ma u golfa nikad nema sanse. Pa dobro sta on kaze, brat mi se vozo u njegovoj alfi kaze ide drama tarik_91: pa mi ganjamo tu negdje 175-180 tarik_91: ima tu dosta parametara jbg tarik_91: ucitaj iscitaj koriguj N1troTDI: koliko je kod mene mogo izvuc 66kw i cip tarik_91: i sve tako tarik_91: PassatVWB3: ma extra je to N1troTDI: i eto auspuh bez katalizatora i lonaca tarik_91: cip i remap nije isto za pocetak PassatVWB3: Nitro ba stavis pumpu i turbo od 81kw tarik_91: drugo ima varijanti milion, zavisi sta hoces N1troTDI: ide on bolje osjeti se PassatVWB3: Mene je fkt poceo stilo interesovat, al nezz kakvi su sa elektronikom tarik_91: pa ko i svaki fiat tarik_91: mozes se namiriti
PassatVWB3: u farovima tarik_91: ovo je sequential drl tarik_91: sa zmigavcima, ono audi fazon tarik_91: ebay PassatVWB3: aha aha sad cu ja to naci PassatVWB3: pa nisu skupi tarik_91: imas razlicitih duzina ali da se rezati PassatVWB3: ovdje su drama skupi tarik_91: ma nisu, prejeftino tarik_91: pa zato sto to kod nas stoka naruci pa prodaje 5x skuplje PassatVWB3: a jbt, jos samo da kupim auto i da ovo uzmem hahaha tarik_91: hahahahhaha tarik_91: samo ti to fali tarik_91: ja kad sam ovo ubacio nije niko imao tarik_91: sad vidjam svi ubacuju tarik_91: tako da cu vjerovatno do proljeca otvoriti pa drugo sta napakovati PassatVWB3: ma astru cu ostavit roditeljima, a u slo cu uzeti nesto da imam sarafati. Mada tamo je zeznuto, sta god zamjenis ili doradis moras atestirat tarik_91: tako je svugdje u eu tarik_91: ne isplati se to tamo raditi PassatVWB3: I sve skupo drama