ilijabrzica:
ima ih dosta sto samo pljuju po onom sto ne vole...i to otjers dosta ljudi,umjesto ds je zajebancija,objavljujes radove,slusas savjete 10 balonja ti napise jebo te bmw jebo te ford,fiat itd
MaHa Styling:
Evo i ja muku mucim sta da radim sa kocnicama niko nece da nista napise..
r32user: Pa vjerovatno moras naci celjusti koje mogu da prime taj disk, debljinu, isto tako za pakne. Vjerovatno nadji na netu po specifikacijama diska koja su vozila imala te dimenzije diska precnik, debljina. Nosaci se prave od aliuminija. Rijetko ce ti ko to napisati kod nas jer svi rade neke stock konverzije
r32user: pardon disk plocice*
r32user: npr. u americi svi stavljaju brembo sa ctsv-a jer je komplet jeftin, a imaju brutalnu snagu. Ps: disk plocice nisu jeftine. Sad.. zapni trazi neku varijantu snaga a da ti nije skupo za odrzavati
r32user: obicno ovi sto su pravili te nosace urade prvo cad model, pa na cnc ili kod tokara
r32user: mislim da bi te nosace mogao napraviti za nekih do 200 KM
r32user: jedino da precesljas net, jer cisto sumnjam da ovdje neko ima znanje da ti to objasni
r32user: Diskove mozes naci preko, Precnik, Debljina, raspon rupa, i centralne
r32user: ali ocenito kada nabavis te celjusti, moras razmotriti poziciju. Lokacija "ventila" za ozracivanje mora biti na vrhu. A ako mozes nagurati celjusti sto nize zbog centra gravitacije
MaHa Styling:
Diskovr sam narucio danas. Celjusti ce morati ici sa nekog opasnijeg modela mercedesa jer nazad ide velik precnik diska bas. Precesljao sam cijeli net jedino sto sam nasao da su radili konverziju na 300mm naprijed al to je vrlo lagano jer sa w124 pase sve..
N1troTDI:
pa sta ce ti to na 75ks
MaHa Styling:
Jesi naopak frajer. Rekoh sa ce swap ubrzo.
MaHa Styling:
Da*
N1troTDI:
sta ubacujes 1,9 tdi
N1troTDI:
liaar:
jel normalno da kad ugasim automatsku klimu
liaar:
da iz ventilacije puse topao zrak
liaar:
zatvorim sve ventilacije puse tamo ispod sajbe
liaar: