Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: đesi kulja PassatVWB3: eo sad dodjoh ZureVW: Kuljimire PassatVWB3: radi li splinter N1troTDI: e radi pali sad PassatVWB3: treba nekad i grijace zamjenit N1troTDI: dobro si reko ono sranje za grijace kaze nije ih dovoljno dugo drzo N1troTDI: nešto je promijenio N1troTDI: PassatVWB3: eto ba, znam i ja nesto hahaha N1troTDI: a lampica grijaca se brzo gasila zadnja-kocnica: hahhahaha PassatVWB3: Sad u bingo kad vidim stigo monster, nema kakvih nema. Ja ne gledam lampicu, nego kad skljocne ZureVW: kulja to sve iz iskustva ZureVW: kod mene lampica ne radi haha PassatVWB3: Sve sam ja to proso prosle godine N1troTDI: N1troTDI: moram ti slikat šta ih ja imam zadnja-kocnica: dobro je kod vas se gasi lampica kod mene nos top gori N1troTDI: limenki od monstera hahah
zadnja-kocnica: non-stop PassatVWB3: Ma ja se sjebo, ante tako ti je to kad vozis dizela, to se pretvara da je check engine ZureVW: ***** ti miseve i wc haha ZureVW: horor je komedija za ovo PassatVWB3: kaki misevi ZureVW:
PassatVWB3: Kod mene super pali na -10 u garazi PassatVWB3: Sad u gradu -6 N1troTDI: kako je sprinter palio N1troTDI: u toploj garazi 2 grijalice a i meni fino
N1troTDI: hahah PassatVWB3: hahaahahah zadnja-kocnica: to gore nego kad sam ja benzinca palio N1troTDI: hahaha PassatVWB3: Da vidis posle posla oko 23h kad pocnu radnici palit kola, istom cujes ima li ko kablove hahahaha ZureVW: ono štek štek štek ZureVW: ajd momak poguraj ZureVW: prica meni komsija tako kod njeg na poslu jedan nije mogao upalit a magla jos bila ZureVW: i oni njeg poguraju kaze on upali i krenu naprijed istom se samo farovi samo podigose u zrak ZureVW: on se nabio na neki stub PassatVWB3: Ma ja imam kablove napravio stari debeli 1cm mozes sa termoelektrane pojacavat hahaha N1troTDI: tako stari kaze za kombi ja verglam kaze on pusti malo pa opet reko dok vrti dobro je hahah PassatVWB3: Ima jedan kupio ajfon 6, a otiso mu akumulator hahaha zadnja-kocnica: pa sta je bio rano se gasila sijalica griajca?? N1troTDI: pa das kontakt N1troTDI: svijetli par sec N1troTDI: i ugasi se ZureVW: ma one gumice na grijacima nisu bile dobre N1troTDI: a nece da upali i kad rukne N1troTDI: baci dimcugu hahaha
ZureVW: samo old school PassatVWB3: hahahaha meni otisli oni lifteri, jucer me u glavu spuca jbm ti zadnja-kocnica: i ja sam skoro tako glavu izgubio zadnja-kocnica: nov 15maraka zadnja-kocnica: jeftinije nego zdrastbeno uplatit PassatVWB3: kaze stari uzmi letvu pa stavi, reko cim plata bude idu novi ZureVW: ej kad je sloboda igrala u sarajevu zaustavili jednog i nadu mu cijev u gepeku ZureVW: kaze za sta je ovo ma kaze za gepeka ZureVW: kaze policajac jarane nemoj me pravit budalom ko jos nosi fi 50 cijev za gepek PassatVWB3: hahaahahha
MaHa Styling: Kesu na glavu i udri hahah PassatVWB3: rekoh li ja da sam uradio izduv komplet PassatVWB3: ja meraka braco mila ZureVW: kod mene ima rupica na zadnjem loncu ZureVW: zvizdi haha PassatVWB3: Kod mene je bio haos, al zamjenjeno gibljivo crijevo, cijevi, oba lonca MaHa Styling: Skuplji auspuh od passata ZureVW: ma kod mene otpao bio zadnji lonac otac ga otkinuo ZureVW: i majstor uradio ko fol ZureVW: a ostala mu rupica na gornjoj straniž PassatVWB3: Kod mene je otpadao redovno ZureVW: i sad tu puse prema podu i zvizdi ZureVW: bi turbo je sad PassatVWB3: krpili ga, al otislo sve u pm PassatVWB3: Najdem polovan sav, al u extra stanju i uradim ZureVW: ja moram to zavarit i papucicu od kvacila ZureVW: neko je slomio haha PassatVWB3: hahahaha zadnja-kocnica: dat cu ti ja pedale za 7maraka sve tri ZureVW: ozbiljno napukla gore u lezistu
ZureVW: nije puno PassatVWB3: Ma nema veze, kod mene sjebano, vidjet ces kad dodjem da uzmem. Ante kud ces dalje kad i ja imam dijelova od cvaje ZureVW: od cvaje dijelova na putu mozes nac zadnja-kocnica: kome treba neka zove tih gluposti da se resavam PassatVWB3: Konto uzimat od cetvorke, al skupa mi sad. PassatVWB3: ante prodo liku pola golfa hahahah, garant slupo MaHa Styling: Sta ulazes na tog pasata kad mu je limarija go ***** habah zadnja-kocnica: ma ovo je onaj sto sam uzeo za dijelova zadnja-kocnica: smece samo PassatVWB3: Mozda je govno, ali ovo auto sluzi, Da uzmem novo nemam para, msm imam al treba mi za polaganja soffa: gdje djevojke soffa: gdje ste soffa: zadnja-kocnica: nismo mi gdje smo PassatVWB3: ooo ljudino sta bi za onu sliku soffa: maa nista vala nisam otvorio evo ima hej hajj soffa: desio se udes jedan soffa: all nikom nista ZureVW: ko je koga udesio soffa: zato ti ostani ba na passatu
soffa: bila dvica i uzme novije soffa: tj focusa soffa: gledaj sta mu dvica uradi soffa: i to gepekom zadnja-kocnica: a dvici nista PassatVWB3: na dvici nista hahahaha PassatVWB3: hoce on da prodaje dvicu eto sad, karma soffa: savio je on dvicu skroz soffa: popucala zadnja stakla soffa: vrata zadnja savio i krov malo ZureVW: hahah soffa: all bome njemu 1000 stete ZureVW: pa kako da mu se ovo desi covjece
ZureVW: citao sam nesto ovaj ispred zakocio jel soffa: ganjali se momci soffa: i ovaj nije naucio haman na kocnicu PassatVWB3: dvicu kupis za 500km, ubacis motor iz ove i gotovo soffa: kaze samo propala ZureVW: jbg ZureVW: nema ganjanja dok ne upoznas auto ZureVW: to ti je kao seks sa nepoznatom curom ZureVW: ako ne pazis mozes zacas fasovat soffa: maa nema od prednjek kraja nista PassatVWB3: hahahaahhah soffa: sve do veznog lima soffa: i mislim da je hladnjak procurio soffa: e sad jesu kablovi spali il je otisao hladnjak to ce majstor da kaze PassatVWB3: Ma nek to proda i kupi dvicu hahaha ZureVW: nek on ode u depresiju fino ZureVW: em je slupao auto ZureVW: em je prije tog dvojku prodao ZureVW: haha soffa: paa malo vec jeste u depresiji