Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
N1troTDI: ono što sam sinoc pitao za crn dim kaze mi lik kao trosi ulje N1troTDI: a koliko sam primjetio ne trosi ulja N1troTDI: a nebi crn dim bio radi ulja više plav MaHa Styling: Plav je kad dizne odu haha PassatVWB3: plav je od ulja PassatVWB3: pola golfova u selu trosi ulje i ima plav dim PassatVWB3: Moze biti i od goriva, kod mene na passatu nekad zapusi kad naspem na nekoj drugoj pumpi N1troTDI: a baci mi crnog dima bude ga onako vidi se prva drva kasnije nema PassatVWB3: ako ide dobro deri N1troTDI: ma ide dobro soffa: jel sipas na istoj pumpi soffa: ocisti filter zraka i filter goriva i provjeri sta sipas soffa: ja neki dan namjerno u kanister nasuo nafte i ostavio na polju kad je hladno bilo soffa: hajj sto ima malo vode negoo i sitnih opiljaka soffa: aa ono svaki na pocetku dizel zadimi soffa: s loz uljem dimi stalno soffa: N1troTDI: nestro N1troTDI: a kad sam u hr onda tifon N1troTDI: kad upalim bez grijaca onda isto baci
N1troTDI: crn dim a kad sacekam grijac nema N1troTDI: dima soffa: maa svaki ce dizel baciti tako soffa: ja imam komsiju golf 5 soffa: on njega cim krehne gas mu spuri soffa: i vidis tu nama stanje soffa: aa njega neko posavjetovao cim upalis gas mu da podmaze sto brze soffa: N1troTDI: soffa: mom je 30 godina all ga ne cvilim all bome kad stisnem izlazi iz njega soffa: i nakon neke voznje i predjenog puta nema vise onog dima soffa: aa dima uvjek ima soffa: PassatVWB3: bitno da nije plav ili bijel PassatVWB3: crn je uredu N1troTDI: samo nek se puši hahah soffa: ja znam da i po gorivo isto dosta znaci soffa: aa i da nije potusen motor soffa: filter zraka i goriva zmjeniti soffa: i drugacije je opet
soffa: meni sad se cuje vise motor soffa: i povucem saug kad palim soffa: i kad vratim smiri se soffa: ali dok vozim par kilometara i stanem u mjestu kao da mi se saug sam pojaca soffa: osjetim bas motor jace radi soffa: nema ono da stekce kad stanes soffa: dzaba ja povucem i spustim saug tad ali isto motor se cuje soffa: ne mjenja zvuk N1troTDI: je da je ruzno vidit tako kad baci dim N1troTDI: al jbga MaHa Styling: Gdje ste lelemudi ZureVW: Ima li ko jaci? PassatVWB3: mi sa passatom smo najjaci ZureVW: haha jesmo nema sta ZureVW: kako tebe tvoj slusa? ZureVW: jel jos zeza PassatVWB3: pa rokno sam 400-500km zadnji mjesec ZureVW: dobar si PassatVWB3: veliki, mali servis, dihtunzi, zadnji amorti, gume i tako to ZureVW: oni su jarane ko propali abortus
PassatVWB3: jos prednji amorti, i auspuh i dobar ZureVW: bolje da se svaleramo okolo jeftinije bi nam bilo ZureVW: ovaj je ko ruska kurva PassatVWB3: hahahaha a jbg onda nemam se u cemu svalerat PassatVWB3: sta je tvom ZureVW: ovako imamo u cemu al nemamo za sta hahah ZureVW: mene moj nervira iz dana u dan PassatVWB3: Ma ja pun para, al nemam vremena PassatVWB3: radim 2 posla odem rano dodjem kasno ZureVW: mene moj izmuze haha ZureVW: jos sam 5 mjeseci volontirao ZureVW: neki dan dao 120 km mijenjao cilindar od servo sistema PassatVWB3: pa sta mu je jbt, kod mene se samo vozi ne staje. Sad je3 u sarajevu, sutra picim za tuzlu ZureVW: i na to jos cilindre od kvacila PassatVWB3: Jbg, kod mene fala Bogu to jos uredu ZureVW: proklizali mi prekidaci od ventilacije ZureVW: danas brava puce ZureVW: prokleo ga neko ahah PassatVWB3: a jbt daj ti to men hahahah PassatVWB3: sihre bacio na njeg
ZureVW: hahah ZureVW: ja ne znam da ima jos koje auto da radis a on se sve vise kvari PassatVWB3: Ma ja trazim nesto novije, ovog mog hoce bratov punac. Hoce ga za pijace PassatVWB3: Ja napravim jedno, odmah 2 stvari odu ZureVW: otac ne da progovorit o mijenjanju ZureVW: tako je i kod mene PassatVWB3: I kod mene PassatVWB3: al papiri su na mami hahahhaa ZureVW: hahaha ZureVW: glavna znaci ZureVW: al fazon je u tome sto ja ne prelazim puno sa njim ZureVW: mjesec dana 10 litara nafte PassatVWB3: Jbg, ma ja ne izlazim iz njeg svaki dan predjem makar 20km PassatVWB3: jos ga vozi i mama, stari nekad sjedne ZureVW: kad smo imali forda on je bio u pokretu stalno ZureVW: i pod maksimaalnim naporom ZureVW: ali taj nije nikad stao haha PassatVWB3: Pa je li odjednom se poceo kvarit ZureVW: ford? PassatVWB3: passat
ZureVW: ma pasat je prica za sebe ZureVW: kad smo ga kupili u roku mjesec smo oko 1000 dali na njega ZureVW: i od tad uvijek nesto radis oko njega PassatVWB3: a jbt mi dali 1000 u 9 godina PassatVWB3: jos taxi jbt ZureVW: kod mene je odma bosch pumpa riknula PassatVWB3: preso sigruno preko 500 000 ZureVW: lezajevi na prednjim armortizerima ZureVW: seleni ZureVW: zadnji lezaji ZureVW: bosch brava crkla ZureVW: cijevi od kocnica popucale ZureVW: cilindri otisli ZureVW: sta god je moglo da strada stradalo je ZureVW: samo je motor gore netaknut PassatVWB3: ja u motor samo kupio grijace, vodenu pumpu i evo sad zamjenio remen, spanere i dihtunge. Selene nisam mjenjo, al moram. Lezajeve sam mjenjo nekoliko puta. Brava radi, nekad nece da upali al radi. I meni je jedno crijevo od kocnica otislo i et ZureVW: ma ja sam imao problema sa svime ZureVW: mali hladnjak ZureVW: termostat PassatVWB3: Nego prodaj mi auspuh
ZureVW: e auspuh mi je dobar hahaah PassatVWB3: jbg mozda sto je turbo, mada nezz, kod mene motor perfektan. Auspuh sav otiso od grane do lonca ZureVW: haha PassatVWB3: a i gdje nece sta je puta cvrljo od put kad se natovari ZureVW: ma jebes auspuh PassatVWB3: kad smo natovarili tonu cimenta lego do poda ZureVW: kod mog pasata sto se motora tice on je perfektan ZureVW: malo je presao a radi ko benzinac PassatVWB3: I kod mene, mada sad mu je i ovo dobro ZureVW: ne cujes ga PassatVWB3: mene malo limarija jebe ZureVW: nemam ja problema sa tim PassatVWB3: da nam bi kako od mog i tvog sastavit jednog hahaha ZureVW: ma dobili bi opet havariju ZureVW: kod mene sve neke sitnice zezaju PassatVWB3: hahahahah, ma slupaj to i gotovo PassatVWB3: osiguraj kasko i slupaj ZureVW: hahah da mene onda otac slupa ZureVW: ja msm da bi me poluosovinom izlemao PassatVWB3: hahahahhaha moj sta je auta slupo, ja kad sam bio zapo u kanal on doso i smije mi se. Kaze ja mislio ti na krovu, to je kod mene bilo normalno hahaha