Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PassatVWB3: vpzdra N1troTDI: kulja pijan nemoze slova potrefit PassatVWB3: ma jeo pa nmg sa jednom rukom PassatVWB3: Nabacio sam nove amorte nazad N1troTDI: polako ga dovodis u uredno stanje PassatVWB3: pa eto uradjeno je dosta toga, rokno sam preko 400km PassatVWB3: jos da zamjenim prednje amorte, selene i jos ponesto i dosta N1troTDI: dobro je N1troTDI: znaci ostaješ na passatu neceš ništa drugo N1troTDI: otišla alfa sutra po vectru PassatVWB3: Ma i passat ide na prodaju, kontam nesto novije astru g, fabiu stila i nesto tako do nekih 5000 N1troTDI: benzin ili N1troTDI: dizel PassatVWB3: dizel, najvjerovatnije da ce biti astra, nekako mi najbolja za te pare N1troTDI: 2.2 dti N1troTDI: i deri N1troTDI: mislim da je isti motor kao u vectri c ? N1troTDI: ili b PassatVWB3: 2.0 dti 74kw PassatVWB3: ide ko lud, vozio sam takvu vise puta
PassatVWB3: aha miki007: dizne od 400 ccm imo 330 ks miki007: al dali turbo i procesor MaHa Styling: Poz PassatVWB3: vozdra Carbon.: ko te je slagao da 1.8t ima 330 KS PassatVWB3: Modifikovan sigurno N1troTDI: đeste hahari PassatVWB3: op op N1troTDI: šta ima PassatVWB3: evo doso sa posla odvrno neku muziku cekam da mi stari doleti i da mi jeve po spisku N1troTDI: hahaha PassatVWB3: jbg 7.1 sistem N1troTDI: ja imam 5.1 PassatVWB3: Ma ja kupio zvucnu 30KM, i sastavio ovo ostalo, glavni od kucnog kina woofer 180w, i bili oni mali zvucnici, e sad ja umjesto malih stavio velike od linija. A na glavnom ima pojacalo i sve lijepo roka madmono: pozzz Zuro: poyy ljudii PassatVWB3: pozz Zuro: daj nam kakvu pjesmicu, da i ja isprobam ovaj 5.1 sistem Zuro:
PassatVWB3: jesam i prodajem passata PassatVWB3: svi rokaju ove narodnjake jbt hhahahaha N1troTDI: jbga Zuro: dobra ova palma od plastike PassatVWB3: samo ja normalnu muziku N1troTDI: Zuro: samo sto ne razumijem nista hahah PassatVWB3: hahahahaha ja nabadam ponesto madmono: hahaha sta podrazumijevas pod normlanu muziku Zuro: treba policija pisati kazne i za muziku u autu... cuj ides za kanadu PassatVWB3: sve samo da nisu ovi mc madmono: hahaha madmono: nije losa stvar ko konta PassatVWB3: Zenica ko mexiko
madmono: ovo je muzika madmono: Zuro: samo mi nije jasno sto je vespicu vozio na krov nebodera PassatVWB3: hjahahahaha PassatVWB3: a jbg, nista nije jasno kod ovih Zuro: betoven se prevrce u grobu Zuro: kaze sta je ovo, kajdanke mi PassatVWB3: ima li gdje dobra astra g 2.0dti PassatVWB3: Dobar spot
PassatVWB3: kod mene snijeg pada jbt hahaha PassatVWB3: vec zakacena ralica na tomi N1troTDI: bude malo hladno ali pretrpis N1troTDI: madmono: ma lije ko iz kabala ali kerovi su na cesti madmono: i zastavljaju i dlaje madmono: nemozes ba ni kulturno da gasas PassatVWB3: e ovo ja ne mogu slusat nikako, jos ovaj moj imenjak jbt sunce
PassatVWB3: Mene nisu zaustavili vec nekoliko dana, ja se zacudio Zuro: evo ih na Cvili svaku noc Zuro: zadnjeg u koloni zaustavljaju konstantno Zuro: a nabavili su bruku ovih presretaca.. golf 7, skoda fabia Zuro: ne mozes ih upratiti vise madmono: hahaha evo ih i kod tv-a sa obadvije starne ba madmono: vec danima madmono: ali ih ***** PassatVWB3: a jbt madmono: u zdrav mozak madmono: skrenem na rampu ima pravac PassatVWB3: a sljedece subote idem na svadbu doduse u vogoscu
Zuro: zaustavio me papak u nedjelju u 2 popodne, kaze jestel' konzumirali alkohol madmono: odma pored njih i pun gas madmono: hahahaha Zuro: jesam brate, sinoc hahah madmono: a nemoze mi nista N1troTDI: ja na motoru nemam registracije N1troTDI: uopce ga neplaniram registrirat hahah madmono: malo kw PassatVWB3: mene zaustavio jednom, iso do prodavnice kupio 2 paketa pive, kaze jesi li pio, reko nisam sad cu Zuro: hahaha PassatVWB3: Kaze onda ne sjedaj za volan hahaha N1troTDI: kako odljepit sa auta slova nazad ima zalijepito irmscher N1troTDI: a vectra je 2.2 dti Zuro: fen u ruke Zuro: zagrij i skidaj N1troTDI: da nebi ostalo onako ono ljepilo ili kako je vec postavito Zuro: al' onaj industrijski PassatVWB3: neka ga, kad mogu lijepit gti i ovo sranje, ja ako uzmem astru ganjat cu opc paket N1troTDI: a sutra cu po auto pa odma da to skinem N1troTDI: imam taj fen