Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
soffa: Svimabi im soage kupio Anes_mo: one druge boss Anes_mo: tarik_91: ne vjerujem ja nista digitalno tarik_91: jok PassatVWB3: samo licno tarik_91: sta licno tarik_91: na bazen druze Anes_mo: plave su mozda i marlboro touch soffa: Maa samo je pod kadu tarik_91: valja oprati ovu fasadu soffa: Na bazenu isto pokisle macke hodaju Anes_mo: ove cure sa zadnje slike su bas vine Anes_mo: fine* tarik_91: vidi se bas da im je cisto u kuci PassatVWB3: hahahhahaaha soffa: Aaa evoo gaa jebacina krenula macke drece soffa: Jebo isto sanitet PassatVWB3: kod mene su davno poceli PassatVWB3: sve mislim hitna mi kraj kuce proleti
soffa: 2:24 soffa: Kako nema sata ostajem duze PassatVWB3: i ja tarik_91: samo vi tarik_91: ja vala odoh, valja uranit sutra PassatVWB3: Ma ja jos danas i to je to, sutra kola PassatVWB3: skola* PassatVWB3: ajd cao tarik_91: aj zdravo PassatVWB3: Odoh i ja kasno je, ln Anes_mo: gdje ce te ranije Anes_mo: 2:27 PassatVWB3: ma jedva gledam, a i nema neke akcije na forumu Anes_mo: forumasi smo nismo kaskaderi PassatVWB3: Ima i kaskadera ovdje sigurno. Ima padobranaca, ima ih sa spagom ima svakakvih, sa mackom, bez macke Anes_mo: sa supom i bez
PassatVWB3: i sa gurabijama i bez Mimhe: ja imam hurmasica Anes_mo: 2:48 VR6Boki: vidi mimac budan VR6Boki: sto vise ne pise vrijeme na chatu kao prije? Mimhe: pocela sam gledati the amazing race VR6Boki: film il serija? Mimhe: serija Mimhe: to ima film Mimhe: The Amazing Race - Season 28 Episode 2 - You Look Like Gollum VR6Boki: ne znam, mozda i ima VR6Boki: citam sad sta je to, bio je film na slicnu temu, mr bean je tu glumio VR6Boki: ak se ne varam Mimhe: pa covjece ti si mi pricao o ovoj emisiji Mimhe: kako se takmice, pa zadnji par koji stigne ispada Mimhe: omatorilo se VR6Boki: are you sure? Mimhe: yes VR6Boki: ma ne bi ja rekao da sam o ovoj pricao VR6Boki: mozda o necem slicnom
Anes_mo: da nisi ispao iz kartinga ? Mimhe: kao sto si mi rpicao za Naked and Afraid VR6Boki: ak ovo nije sa bear grilsom VR6Boki: to jesam Anes_mo: to ja gledam na discovery channelu VR6Boki: naked and afraid iz cool VR6Boki: i ja isto kad naletim na to Anes_mo: mimhe ovo sto ti gledas nema smisla Mimhe: isto tako si naletio na ovo Mimhe: matori Mimhe: sad se urotili protiv mene Anes_mo: ma tako se i osjeca boi nedavno kaze ima 60 godina Anes_mo: upovat ce kakvog dizela saxo mu dojadio Mimhe: to opet bradu zapustio Anes_mo: to ti nebi znao reci Mimhe: ah znam, zalio se i meni da ga pluca bole godine godine Anes_mo: meni je za rebra govorio VR6Boki: hahaha Anes_mo: lafo kaze od kartinga valjda nezgodno ustao pa ustaklo VR6Boki: imao sam neku kao upalu pluca krajem prosle godine
VR6Boki: a rebro sam ove zeznuo VR6Boki: proslo je oboje Mimhe: to isao na karting bez mene Mimhe: VR6Boki: haha jasta, skocio iz kreveta naglo VR6Boki: 2 januara ovo bilo, u Mostaru Anes_mo: poslije toga u sarajevu 10 puta vozio VR6Boki: 22 Mimhe: za kaznu proljedno ciscenje micre da obavis Anes_mo: hahahah i kad budes u mostaru meni pezoa Anes_mo: dacu ti ja nesto za kafe VR6Boki: haha, napisite vi sve te zelje na papir VR6Boki: da ne zaboravim sta Mimhe: eto dog. Mimhe: Mimhe: ti micru sredi, a anes nove tole Anes_mo: mogu li ja micru ocistit na bokija ovo prebaci Anes_mo: one crne 57KM Mimhe: znam ja da izaberem hahahaha Mimhe: cekaj snizenje
VR6Boki: haha VR6Boki: sta si ti zgrijesio? Mimhe: ja kupila neki dan pantalone 8KM Anes_mo: one su plave bile 20KM kao farmerke VR6Boki: vidi sto je stedljiva postala Anes_mo: boki nisam nista nego ona neke gacice pantale spominje nekakvo igranje spage Mimhe: jasta sam Mimhe: imam zabranu sopinga Anes_mo: jesi vozala ono kucno biciklo Mimhe: nekad davno Mimhe: isla sam na spining 3mj Anes_mo: znaci batalila trening VR6Boki: cim je isla Mimhe: bas sam bila usla u fazon VR6Boki: propalo znaci Mimhe: ali ne idem vise VR6Boki: a sto si izasla iz njega, to je pitanje Mimhe: kupujem bike Anes_mo: hahahah Anes_mo: za dobrobit grada sarajeva nemoj
Mimhe: eto boko, trebat ce mi tvoje usluge Anes_mo: a i svoju licnu VR6Boki: mime se meni javlja kad kupuje stvari sa tockovima Mimhe: ja se bar nekad javim Anes_mo: meni isto Anes_mo: pogotov sad i prijateljice i rodbinu mi na kosti natovarila VR6Boki: mene koristi samo za svoje potrebe Mimhe: to se osjecate iskoristeno Anes_mo: poslije one price danas opreznost na nivou Anes_mo: pogotov onih spaga Mimhe: pa treba spaga za pantalone, da ne spadnu VR6Boki: to je bar zvanicna verzija price Anes_mo: da se precizno izrazim konopac Anes_mo: ko konopac u pantale uvlaci Mimhe: pa mozes ti uz pantalone i kais uzet VR6Boki: to su neke pertle za pantalone Anes_mo:
Anes_mo: nije anes bice sutra dokazi na chat arhivi VR6Boki: sta poslat ces slike sa tim? Mimhe: jes jes anes Anes_mo: http://bhtuning.com/threads/bht-chat-arhiva.100045/ Anes_mo: kakve slike boki koga znaima nek cita Anes_mo: mimhe klimaks opalio pa treba biti oprezan VR6Boki: nisam ni znao da ovo ima Anes_mo: to su te kriticne godine kod zene Mimhe: hahahahahaha Mimhe: ispadoh jos zena u godinama VR6Boki: napisi u najboljim dok jos mozes Anes_mo: nisu to velike godine ali su opasne po nas muskarce Mimhe: evo hoce i boki jos jedne pantalone da ponudi Mimhe: mozda da se utalite za te jedne Anes_mo: meni si rekla spagu gacice pantale kais Anes_mo: bi da radim u EP ili bht Mimhe: pa ako bas navaljujes Anes_mo: nebi* Mimhe: omaklo ti se Anes_mo: ma ja cu ti ove spage nabaviti ima jeftino u sjemenarnoj
VR6Boki: nece ona imat nista protiv ni da sve to kupis VR6Boki: ja vamo gledam zapis chata, jos nisam stigao na mimhe ni do spaga Anes_mo: sutra boki tek VR6Boki: haha pa sto mi dade ja rovim Anes_mo: pa ides na zadnju stranicu i vidis tekst od sinoc sto smo ja i allroad kucali Anes_mo: VR6Boki: nasao sam neku sliku crnca sa velikom kitom VR6Boki: ocito se o svemu pisalo Anes_mo: hahahha Anes_mo: nisam to vidio Anes_mo: Anes_mo: hahaha kocnica budala Anes_mo:
Anes_mo: evo boki mozes i ovo kupit VR6Boki: ne narucujes ti neg mime Anes_mo: ne znam odakle bas na mene svaki ovaj placeni oglas naleti Anes_mo: i to vecinom zenski Anes_mo: VR6Boki: i meni iskacu stalno te prodaje robe VR6Boki: al ja gledam nekad, bude finih zena
VR6Boki: da, sara jedina ima glavu VR6Boki: ove vecinom nista iznad struka i ne vidis VR6Boki: al ima i par boljih od sare u donjem dijelu Anes_mo: ima evo ja sam amru blokirao Anes_mo: ali i dalje ce dolaziti oglasi ali manje VR6Boki: zaljevaju nas oglasima Anes_mo: gdje mimhe pobjeze bice jos nesto trazi da joj kupimo VR6Boki: znat cemo sve cijene zenskih hlaca uskoro VR6Boki: bira hlace Mimhe: meni kakvih haljina Mimhe: kupila sam dovljno pantalona Anes_mo: evo koliko sam ja upratio zenska roba puno jeftinija Mimhe: alii zato vise kupujemo Anes_mo: stikle sunja majica i jaknica oko 120KM VR6Boki: pantalone su in Anes_mo: tako ti neki setovi do 100KM Anes_mo: bgt ja odem tene kupim 120-150 Mimhe: ja sam patike za trein platila 39KM Anes_mo: AKCIJSKA CIJENA HALJINA, TRENERKI I HELANKI - SAMO 12,15,18,20,23,25 KM Mimhe: reebok
Mimhe: ovaj mj. sam bas dosta uzela, ova snzenja bas mame Anes_mo: ja jednom uhvatio akciju kupio tene jedna 43.5 druga 45 Mimhe: ove bile 38,5 Mimhe: bas moj broj VR6Boki: haha Mimhe: jedne ostale VR6Boki: bile male drugim zenama Anes_mo: to je normalan broj ja mislim Anes_mo: znam par cura sa 40-41 VR6Boki: veliko to za curu Mimhe: da nosim 36, 37 onda bih bas nalazila jeftino obucu Mimhe: ovo moje je sreca bila VR6Boki: da 39 KM je puno za reebok, sto jes jes VR6Boki: sta ces sad sa tim tenama posto ne treniras vise? Anes_mo: valjaju za oko kuce Mimhe: pocet cu neka opet Anes_mo: ma zene znaju cuvat tene im mogu 5 godina Mimhe: ja imam tene stare 15g hahahaha Mimhe: jos ih mogu nositi Anes_mo: rekao sam ja stara si cura vec
Anes_mo: ja mislim vec komsiluk o tebi prica VR6Boki: haha Mimhe: briga me Anes_mo: ma meni tene najduze 1god izdrze Anes_mo: i to sad kad svugdje sa autom idem prije oko pola godine i to je to Mimhe: ali ti nosis iste svaki dan Anes_mo: 2 VR6Boki: haha a mime ima 15 komada VR6Boki: samo za ljeto Mimhe: nemam patika Mimhe: ali cipela, sandala, cizmi Anes_mo: e vidis boki to je taj fazon Anes_mo: 100 pari imaju i za 1 god znaci 3 dana iste nosi VR6Boki: pa da VR6Boki: ne znam sta vole u tim cipelama, sandalama toliko Mimhe: decki, idem ja spavati Anes_mo: u svemu Mimhe: a anese, mozes i sandalice dodatit na spisak, sad ide ljeto, znas broj Mimhe: to kad zalutam u mostar, da se ne isticem Anes_mo: hahaha tad kad ti u mostar dolazila sigurno ja necu biti tu
Anes_mo: e ovo je ona boki sto si govorio da je bolja od sare VR6Boki: ja kontao hlace za mimhe nasao VR6Boki: moze bit da je to ta, bude tamo vise slika VR6Boki: odoh i ja pod tus pa krevet VR6Boki: dok nisam ovdje zaspao Anes_mo: hahaha ma mimhi se sve svidja, dosla je do sandala jos jakna i majica Anes_mo: icu i ja brzo VR6Boki: ne treba joj to, sad ce ljeto Anes_mo: LN VR6Boki: ma nisam se naspavao citavu sedmicu VR6Boki: navukao sa na ovu igricu supreme commander, igram preko faf-a online Anes_mo: ma i ja mislio sutra do vikendice ali evo izgleda necu VR6Boki: i svaki dan prekasno legnem, a ujtro rano na posao i ebi ga VR6Boki: ja sumnjam da cu prije 1h sutra ustati Anes_mo: ma ja sam batalio sve igrice ne moze se sve stici VR6Boki: osim ak me sta ne prenese