ZureVW: pokusaj spustit malo cijenu ako ne uspijes nije ni ovo puno
IvanVR6: mislio sam odmah sve : poliranje auta dubinsko ciscenje farbanje kocionih klijesta lakiranje retrovizora i svih steka i lajsni u boju auta prednji i zadnji branik komplet lakirati i jos nekih manjih sitnica na njemu za 600 km jel to puno za sve ovo?
IvanVR6: al necu da odmah kesiram sve pa cemo nesto sada nesto dr put
ZureVW: moj otac je za 2 branika uzeo 50 ili 100 maraka ja msm
ZureVW: jos nista nije njegovo bilo znaci farba i materijal od covjeka
ZureVW: i kompresor cak haha
IvanVR6: a jel ti ovo ok cijena u mene sve njegovo?
ZureVW: pa kazem ti te sitnice uzmu puno vremena i bas se mora potrudit da to sve uklopi da djeluje identicno mogu tebi ljudi smiksat neke farbe da ti sam sebi farbas ali kako ce ti izgledat to je problem
ZureVW: i zavisi kakva ti je farba na autu sama farba je preko 50 km
ZureVW: otprilike
ZureVW: znaci saberes sebi sta bi sve radio i sracunaj otprilike
ZureVW: ali kad gledas njegovo radno vrijeme oko tih sitnica ima on sta da radi i to dobro
ZureVW: ja msm da nije puno
ZureVW: ja sam sebi farbao celjusti i dobose kod kuce ostavio pola dana skidajuci jedno po jedno
IvanVR6: a nemam bas iskustva sa ovim lakiranjem al mislim da je ok cijena pa da pitam vas sta mislite a ovo za lakiranje ima na prednjem blatobranu lijevom ima malo hrde vidi se bas a na desnm manjee pa bih to rijesio a on kaze da mora cijeli blatobran lakirati ne moze se samo taj dio gdje je zahrdao te na vratima ima malo ostecen lak od otvaranja vrata pozadi na braniku malo ogreban i to isto lakiranje
IvanVR6: komplet
ZureVW: bas tako ako zelis da ti se ne sareni auto mora farbat cijeli branik
ZureVW: i blatobran
IvanVR6: to i je to haha nemoze se sitnica samo lakirati nego komplet u tome i je caka
ZureVW: realna je cijena sad je na majstoru da opravda svojim radom tu cijenu
IvanVR6: mislio sam odmah sve : poliranje auta dubinsko ciscenje farbanje kocionih klijesta lakiranje retrovizora i svih steka i lajsni u boju auta prednji i zadnji branik komplet lakirati i jos nekih manjih sitnica na njemu za 600 km jel to puno za sve ovo?
IvanVR6: al necu da odmah kesiram sve pa cemo nesto sada nesto dr put
ZureVW: moj otac je za 2 branika uzeo 50 ili 100 maraka ja msm
ZureVW: jos nista nije njegovo bilo znaci farba i materijal od covjeka
ZureVW: i kompresor cak haha
IvanVR6: a jel ti ovo ok cijena u mene sve njegovo?
ZureVW: pa kazem ti te sitnice uzmu puno vremena i bas se mora potrudit da to sve uklopi da djeluje identicno mogu tebi ljudi smiksat neke farbe da ti sam sebi farbas ali kako ce ti izgledat to je problem
ZureVW: i zavisi kakva ti je farba na autu sama farba je preko 50 km
ZureVW: otprilike
ZureVW: znaci saberes sebi sta bi sve radio i sracunaj otprilike
ZureVW: ali kad gledas njegovo radno vrijeme oko tih sitnica ima on sta da radi i to dobro
ZureVW: ja msm da nije puno
ZureVW: ja sam sebi farbao celjusti i dobose kod kuce ostavio pola dana skidajuci jedno po jedno
IvanVR6: a nemam bas iskustva sa ovim lakiranjem al mislim da je ok cijena pa da pitam vas sta mislite a ovo za lakiranje ima na prednjem blatobranu lijevom ima malo hrde vidi se bas a na desnm manjee pa bih to rijesio a on kaze da mora cijeli blatobran lakirati ne moze se samo taj dio gdje je zahrdao te na vratima ima malo ostecen lak od otvaranja vrata pozadi na braniku malo ogreban i to isto lakiranje
IvanVR6: komplet
ZureVW: bas tako ako zelis da ti se ne sareni auto mora farbat cijeli branik
ZureVW: i blatobran
IvanVR6: to i je to haha nemoze se sitnica samo lakirati nego komplet u tome i je caka
ZureVW: realna je cijena sad je na majstoru da opravda svojim radom tu cijenu