Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
George: Trebam polu malo osvjezit farove ZureVW: uzmes colgate pastu za zube i poliraj MaHa Styling: anes MaHa Styling: kakva sa pika MaHa Styling: poslao mi momak iz Mostara Anes_mo: ma ima ovih na fb PassatVWB3: ma jeste sa pika PassatVWB3: gledo sam ga ja skoro MaHa Styling: jes auto al ove slike ne George: Koga nemam na instagramu od vas Anes_mo: znam da je radio to sandro onaj momak sto je vozao scirocca sad vozi ibizu cupru
ZureVW: ja znam jednog lika samo kadete uzima ZureVW: skoro ga ja vidio kad neki novi kadet Anes_mo: izasao maha na auto put da vozi ko hadzija pritisnuo merca koliko moze PassatVWB3: i moj jaran samo one stare corse a i kadete, al svi truhlu Anes_mo: roletila dvica 1.6d kraj njega kao da stoji ZureVW: pitam ja njega kad si ovog kupio kaze ima par mjeseci trazim sad cetvrtog kadeta ovog sam sjebao MaHa Styling: anese MaHa Styling: voliš da kakiš ? Anes_mo: zar nije tako ? MaHa Styling: 40 kw da je brža od 83 Anes_mo: pa koliko je mogao ici PassatVWB3: ziva istina, ja te sa passatom obisao Anes_mo: George: 300 MaHa Styling: pa anese jest pošto je bio mjenjač od benzinca i dif na dizelu MaHa Styling: 137 max brzina ZureVW: e vala sto se mercedesa tice dzaba im kilowati Anes_mo: pa nije ti niko kriv PassatVWB3: ja passata 140 po satu gonio George: Sto
MaHa Styling: zure ZureVW: kod mene 59 kw pojede 2.5 onu 190 MaHa Styling: vjeruj c200 će svakog 1.9 passata deknut MaHa Styling: zure George: A jesi naso motor MaHa Styling: 66kw je ta 2.5 ZureVW: pa ja PassatVWB3: eeee ajd na crtu u pnedjeljak MaHa Styling: a teža od pasata bar 300 kila Anes_mo: hahaha ZureVW: a kod mene 59 Anes_mo: do 60km/h se mozete trkat PassatVWB3: kod mene 50kw 69ks sa mnom ZureVW: pa nije ti do kilowata zato i kazem dzaba mercedesu kilowati kad ima kilaze fiju Anes_mo: poslje pasat stavlja zivot na kocku MaHa Styling: hahahhahah PassatVWB3: Ma nije problem samo da se ne raspadnem MaHa Styling: misliš na onu felgu od opela George: Pa jbte moj polo ima tonu PassatVWB3: I jos cu biti mahmuran
George: Puna kurca PassatVWB3: jest lijepo kad chat zivne ZureVW: kod mene se tezina regulise sa gorivom ZureVW: ne sipa se preko cvaje PassatVWB3: Jest me danas pukla teniska loptica poplavio mi prst. Zure kod mene rezerva vec 4 dana George: PassatVWB3: Opet sam se navukao na tenis ZureVW: trebam vidjet nesto mi zvrci sat ZureVW: ali nekad samo kao malo zvrkne kao da nije sajla nalegla PassatVWB3: jel kucka Audi4er:
Anes_mo: george koji je motor u polu ? PassatVWB3: ma 3 cilindra PassatVWB3: ko traktor Anes_mo: drug vozi citi go 1.0 3cilindra trosi kao da je v6 PassatVWB3: ovaj je 1.2 ja msm, ali jek jure potvrdi ZureVW: ma ne moze vise trosit od eskorta preko zime George: George: 1.2 ZureVW: kod mene sto je bio eskort preko ljeta 4 litra preko zime 40
Anes_mo: 1.4 16v najgori motor kod vw MaHa Styling: džaba kad je volim George: Je je najgori ZureVW: kupi maha 156-icu PassatVWB3: i 1.3 ZureVW: imas i njih do 4 hiljade MaHa Styling: al ja sam čuo da 1.4 mpi ima lanac umjesto zupčastog? PassatVWB3: kod golfa Anes_mo: drug ga imao to niko nije mogao napraviti MaHa Styling: zure ZureVW: a? MaHa Styling: ako bi uzimao to uzeo bi selespeed MaHa Styling: i to karavana George: I to nes nikad para u dzepu imat PassatVWB3: karavance, za radnje najbolje ZureVW: kod njih su oni twin spark motori valjda malo zeznuti George: Malo? Anes_mo: meni su nekako zanimljiviji seati nego vw ZureVW: pa zavisi od stanja jbg Anes_mo: npr ljepsi mi je onaj leon 2 nego petica
ZureVW: do 150k guraju George: Od alfinih motora jedino postujem 3.2 MaHa Styling: znam, hvale im jtd motore al eto.. ja bi opet benzinca ne volim ono tamburanje pod haubom PassatVWB3: Valjda nesto oko radilice im ode. Seat je meni vrh MaHa Styling: george i 2.5 v6 nije loš George: I taj je dobar George: Samo da je v6 ZureVW: samo nemoj twin spark PassatVWB3: Ma biciklo zakon George: To je nepoderivo ZureVW: ili jtd ili nesto jace Anes_mo: ma golf 2 PassatVWB3: ja sam se u ova 2 dana napedalo za citav zivot George: Vozio sam GTV 3.2 MaHa Styling: ne volim ja ona govna od dizela i sranja oko turba MaHa Styling: injektora MaHa Styling: kod nas hvala bogu dobra nafta PassatVWB3: one su meni cudne i lijepe nekako ZureVW: ma jest to, ali kako god krenes kvarova ima George: Sve zavisi ako ga ti kupujes nova ok, al polovna dizela .... ako nije odrzavan to ti je sranhe