Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
George: Full je zamracen nazad a naprijed 30% PassatVWB3: puno George: Ocu li imat problema s tim PassatVWB3: Naprijed ne smijes, msm mozes ako nema murije George: A jos crn bgti PassatVWB3: daj sliku George: Trosi manje od pasata matere mi ZureVW: evo nasao sam za woofer sto mi je potrebno PassatVWB3: E ne moze od mog manje trosit nema sanse George: Poslat cu ti na instagramu George: Nemam ga na netu PassatVWB3: Mozda od tvog PassatVWB3: ajd posalji George: Ima brock 15 George: Unutra navigacija presao 68 PassatVWB3: uuuu to neki cunerski George: Nov PassatVWB3: Koliko si ga platio, ako nije tajna George: Ma sta ce bit tajna George: 12000
PassatVWB3: Jbg ja preko kompa na insti, nema inboxa ZureVW: eto ga sad samo odredit jedan dan i spajat ovo haha George: E prci ga neda mi se uploudat PassatVWB3: Zure evo vikend, Ajkula, sutra cu vidjet ZureVW: nema auta tu za vikend PassatVWB3: E jbg ZureVW: mozda navece da to radim ali nije pametno George: De link gdje se lako uplouda slika ZureVW: zaslike.com ZureVW: kucaj PassatVWB3: Ama zure lako je tebi ja moram do sarajeva sutra sa slomljenom oprugom ZureVW: ma jebo oprugu ZureVW: samo i drugu otpilaj ZureVW: poravnaj ga PassatVWB3: to cu uradit da imam za showa PassatVWB3: jebe me nmg batovoj kuci prici, naprijed 8cm ZureVW: sta vi mislite kakve su sanse da alpinino pojacalo bude neipsravno? PassatVWB3: Ljudi ima li ko tastaturu da mi donira, ova me jebe u zdrav mozak. Gubi slova i poludi PassatVWB3: Pa zavisi, 30% da nije 100% da jeste ZureVW: ma ne jbg inace pojacala pretrpe svasta
ZureVW: vecinom bude neispravan jedan kanal ZureVW: ili izlaz ZureVW: ali da skroz crkne... PassatVWB3: Ma tesko ipak je alpine ZureVW: vidjet cu jbg PassatVWB3: ako se ne cuje, onda ne radi ZureVW: ej? hahah George: http://i.imgur.com/GGj3sMn.jpg ZureVW: imam jedno takvo sto se ne cuje ZureVW: ali nasao sam kod covjeka alpinino ne zna ni on jel radi nije ga nikad spajao a dobio ga George: Jedva,sam i to s mobitela ZureVW: dobar je PassatVWB3: Dobar pravo, nema ti pola auta bukvalno George: Kultura PassatVWB3: A vidi 190 tamo ZureVW: a cekaj jesu li ovo fabricki zatamnjena stakla ili naknadno? PassatVWB3: pa naknadno jbt PassatVWB3: vidis da je ko dostavni ZureVW: eh to ga mogu zezat PassatVWB3: Komsija mu bio neki krimos sigurno
ZureVW: made in USA PassatVWB3: Jest mocan, samo zalijepi tablicu. Zu pribaj, mozda bude dobar ZureVW: ma probao sam ga dobar je woofer ZureVW: udara dobro, a nije ni pocijepan ZureVW: ali dao sam liku auto radio i dva visokotnca George: Gdje mogu kupit gti znak orginalni za masku ZureVW: imas na piku i e bay PassatVWB3: Vidi po otpadima, mozes i u ovlastenom, mada t je skupo George: Na piku tek za 20 dana dodje tako pise George: Koliko mislis da je u vw George: Maska je orginal gti PassatVWB3: Ma sigurno je skuplje, nezz sad koliko ZureVW: a brt imas i one tuning shopove ZureVW: imas one oznake mozda po 15-20 maraka N1troTDI: hahah stavit cu ja kod stare na pola gti logo a ono 1.6 tdi George: Ma nacu nesto ZureVW: u tuzli sam bas vidao da ima m3 amg i gti PassatVWB3: Ma ja stavljam vr6 George: Ma stavio mu je neki lud ispuh George: Prede koda je pravi gti
PassatVWB3: aha, dobro ti je to, jace N1troTDI: ma lik me zavlacio za ktm N1troTDI: reko goni se u ***** oceš i neceš prodat PassatVWB3: evo pocinje drift. Ma neka si mu rekao Nebojsa_GTD: Sarajlije ima li vas PassatVWB3: Hahahahahha ti citavu bosnu obiso PassatVWB3: Posalji mi tog golfa iz zivinica N1troTDI: danas sam sa alfom jedva u krivinu nešto se zamislio N1troTDI: kad ono treba kocit reko kasno je vec N1troTDI: hahaha Nebojsa_GTD: Ma brate po celoj bosni gtirvaima samk u jebenoj bijeljini Nebojsa_GTD: Gtieva ima samo u jebenoj Bijeljin nema Anes_mo: pozz Nebojsa_GTD: Zz PassatVWB3: hahahhahaha nemani kod mene. Pzz mostarac N1troTDI: viidi ovog N1troTDI: izgleda opet bager sjebo kabal za net hahah Anes_mo: hahaha PassatVWB3: hahahahhahahah Anes_mo: ma nije nego napravio malu pauzu
Anes_mo: sta ce tebi infuzija ? N1troTDI: slabo podmazuje pa moraju pojacat malo PassatVWB3: 3 dana 3 infuzije i po inekcija PassatVWB3: Suma me sjebala PassatVWB3: uh al se lik zabi u zid jbt ZureVW: nitro N1troTDI: kazi ZureVW: ti imas alfu? N1troTDI: da ZureVW: jesi li zadovoljan? N1troTDI: zasad da ZureVW: jaran uzeo 165 2.0 benzin pa kako ce se pokazat vidjet cemo PassatVWB3: jucer mi lik govori da kupim puga 307 2.0 benz Anes_mo: 2 najsretnija trenutka kad je kupis i kad je prodas PassatVWB3: hahahahahaha N1troTDI: ZureVW: ma jbg meni su naizgled zvjerke ZureVW: a ne mogu bit gore od francuza PassatVWB3: hahahahaha nemoj tako hahaha Anes_mo: ja juce namirio 190 000
ZureVW: mada kazu da se hauba vise otvara od vozacevih vrata Anes_mo: danas 190 035 PassatVWB3: Kako ljudi driftaju jbt zito Anes_mo: didza kupio passata 5+ 190k na satu ZureVW: ja ne kontam za ova nova auta jbt kad navale toliko km Anes_mo: novo auto ZureVW: ne pasat ZureVW: uopsteno govorim ZureVW: auto staro 2-3 god navali 150-180k na satu Anes_mo: pa mozes mislit ljudi prelaze na dan pod 300KM PassatVWB3: Passat vracen Anes_mo: nije vracen nego nije vozan ZureVW: ali bukvalno ljudi slome auto ZureVW: mada ima ih sto se ne voze ZureVW: kod dajde 4 golf 180k ZureVW: uzeo auto na znano nije divlje PassatVWB3: pametan N1troTDI: danas cekam kolegu da izađe iz bolnice i vidim neki cica sa 307 se pati da izađe sa parkinga,dao je nekom liku da mu izveze auto a i on se patio N1troTDI: https://sendvid.com/x8gar7t9 N1troTDI: snimio sam
N1troTDI: hahah Anes_mo: on uzeo ovo od dainicinog brata covjek zivi u njemackoj auto mu vamo stalno bilo preko ljeta ga samo vozao ZureVW: prva vlasnica neka zena, i ta zena prodala svojoj kolegici auto pa dajda kupio Anes_mo: nitro jesi mogao se malo odmaknut dalje pa snimit Anes_mo: jedva skonta gdje je pug N1troTDI: jbga bilo mi neugodno otic tamo PassatVWB3: hahahahha N1troTDI: snimat N1troTDI: i smijat se N1troTDI: hahah PassatVWB3: tako lik sa korsom ima nekih mjesec dana ne moze da se parkira nikako. A prostora da mogu ja sa passatom i nije se ni parkirao ZureVW: moram probat ovu alfu jbt ZureVW: 114kw mi nesto zvuci slatko PassatVWB3: pazi da ne zavrsis u kanalu Anes_mo:
Anes_mo: ovakav unutra Anes_mo: 114kw ali pretesko auto ZureVW: ma idu one PassatVWB3: ovaj luksuzni ZureVW: radene su dobro kad uzmes auta iste snage iz klase ona dominira