Član
lockajte ovo dok nije Bosna ostala bez interneta
Deyo je napisao(la):BaXRS4, bilo bi lijepo da se izvineš Bošku za takvo izražavanje, prvo stariji je od tebe (i od mene), što znači da ima veći radni staž i veće iskustvo (tehnički direktor / internet provajder), glavni i odgovorni za rad ne ometan tehnički rad bhtuning.com ... nije OK ni to što je on tebi napisao, ali je isprovociran... cijenimo što pomažeš forumašima oko onih WGA i ostalo ali nema potreba za omalovažavanjem bilo koga. Ja ti odgovorno tvrdim da je on upućen u ova dešavanja i da zna šta priča.
Deyo je napisao(la):Samire, popij mlijeko pa spavanje
badboy je napisao(la):deyoo ....
lock brate ...
ljudi nema potrebe za nekom svadjom ... umjesto da zajedno nesto odradite a ne ovako prepucavanja srusi ti moju stranicu ja cu tvoju i tako to ..... treba da se drzite zajedno ako nam neko forum krene napasti ili nesto ....
eto pozzz
badboy je napisao(la):ma mislio sam na lock da bi prestala rasprava ... na to
sto se mene tice podjelio bi banove obojci .. vise bosku nego baxu al et .... ipak nako govoriti jebo te otac retardirani neznam ...meni nije to ok i eto ...
ja sam mislio u dobroj namjeri da prestane prepucavanje ako je to lose onda neznam ...
sta bi ti volio gledati ovako prepucavanja i tako to .... ha
bosko je napisao(la):slusaj sad, meni slobodno nek ban stavi ko hoce, nije nikakav problem, al na svaku prozivku cu odgovorit duplo kao u ovom slucaju ili jos gore, pogotovo ako me proziva neko ko je malouman kao ovaj ovdje sto se javljao, i necu opste vise da se raspravljam oko toga. Da smo nacisto sto se tice jedne stvari, bez obzira sto se bhtuning.com nalazi kod mene, ja sam fino rekao edi da svaki put kad zasluzim ban da mi ga da bez obzira na sve, zamolio bih da to potvrdi. A ponavljam, na prozivke, lazi, provokacije, odgovaram uvjek duplo gore, i naravno, ja nikad nikog prvi nisam prozvao niti uvrijedio bez razloga - nikad. Ako ima neko ko moze da dokaze suprotno... neka to uradi.
Deyo je napisao(la):Samire, popij mlijeko pa spavanje