Benzin pumpa??

Benzin pumpa??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Neku vecer idem malo vise uzbrdo i pocne mi auto trokirat, haj kontam gorivo nevalja i stanem malo i turiram i on kao probi i normala cijelo vecer se vozao! Veceras opet se vozam normala dok nisam poceo uz brdo :icon_smile: i skontam da mi u filteru nema bas dovoljno goriva i da dolazi u njega sasvim malo benzina! Ugasim auto, stanem malo, filter se lagano napuni i onda je sve uredu, provozao se malo i opet ista stvar, filter skoro prazan i u njega dolazi goriva al sasvim malo! Kontam da nije benzin pumpa i skinem crijevo i stavim prst na nju i ona vuce, e sad neznam koiko treba da uvlaci da bi to bilo to??? Skratio sam malo i ono crijevo sto ide na pumpu, hja rekoh da se nije prosirilo špa da zrak ne vuce, vozao se i sve normal, u filter dolazi puno vise goriva (tako je bilo i prvi put kad sam skinuo i vratio crijevo i posle 15 min vozanaj ista stvar, opet malo benzina dolazi u filter)! Sada jel to da mi je pri kraju benzin pumpa pa kada je veliki nagib nemoze da vuce gorivo ili nesto drugo???

IGY

Član
meni se slicno desavalo sa sivom golfom (1.6 benzin ako se ne sjecas), bilo mi zacepljeno crijevo, pokusaj ga malo procistiti nekako, ili skinuti rezervar i isprati ga dobro, i propusi crijeva, tako sam bar ja rijesio problem taj, i da stavio sam crijeva malo veceg promjra

Član
Ma kad sam skinuo crijevo sa nje i stavio prst da zacepim otvor vuce ona la nisam ja znao procijeniti da lito tako treba, jel treba jako da vuce ili onako slabije :icon_question:

Član
Deyo je napisao(la):
Izvinjajem se što baričem topik :)
Gdje je u k* u hondaiu filter za benzin? :icon_smile:

Tu je negdje samo ga ne vidis, hehehhee!
Pitaj Igija ili nekoga pametnijeg za te stvari, ja samo znam gdje je sta meni kod mog auta :icon_smile:

Član
legionar je napisao(la):
Ma kad sam skinuo crijevo sa nje i stavio prst da zacepim otvor vuce ona la nisam ja znao procijeniti da lito tako treba, jel treba jako da vuce ili onako slabije :icon_question:

Jeli pricas o Injection ili ??

Pumpa obicno daje oko 5Bara tlaka u sistem goriva, kasnije ako je rijec o Injection taj isti ima na sebi regulator tlaka koji obara tlak na oko 3Bara ovisno u kojem autu kako i mijenja ga ovisno o rezimu voznje. Dakle ako si dao gas regulator daje jaci tlak i time jaci protok kroz diznu/e.. Moze biti da ti je pumpa oslabila, ili da vice zrak u sistem i time smanjuje dozu benzina na diznama i daje nepravilnu mjesavinu zraka i goriva.. Provjeri sistem goriva i tlak u njemu, to ti majstor uradi bez problema i ne vjerujem da je nesto puno love..

Član
m50b25 je napisao(la):
legionar je napisao(la):

Jeli pricas o Injection ili ??

Pumpa obicno daje oko 5Bara tlaka u sistem goriva, kasnije ako je rijec o Injection taj isti ima na sebi regulator tlaka koji obara tlak na oko 3Bara ovisno u kojem autu kako i mijenja ga ovisno o rezimu voznje. Dakle ako si dao gas regulator daje jaci tlak i time jaci protok kroz diznu/e.. Moze biti da ti je pumpa oslabila, ili da vice zrak u sistem i time smanjuje dozu benzina na diznama i daje nepravilnu mjesavinu zraka i goriva.. Provjeri sistem goriva i tlak u njemu, to ti majstor uradi bez problema i ne vjerujem da je nesto puno love..

Tnx, vijdejcemo sve kad propusem malo crijeva ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.