Član
Neku vecer idem malo vise uzbrdo i pocne mi auto trokirat, haj kontam gorivo nevalja i stanem malo i turiram i on kao probi i normala cijelo vecer se vozao! Veceras opet se vozam normala dok nisam poceo uz brdo :icon_smile: i skontam da mi u filteru nema bas dovoljno goriva i da dolazi u njega sasvim malo benzina! Ugasim auto, stanem malo, filter se lagano napuni i onda je sve uredu, provozao se malo i opet ista stvar, filter skoro prazan i u njega dolazi goriva al sasvim malo! Kontam da nije benzin pumpa i skinem crijevo i stavim prst na nju i ona vuce, e sad neznam koiko treba da uvlaci da bi to bilo to??? Skratio sam malo i ono crijevo sto ide na pumpu, hja rekoh da se nije prosirilo špa da zrak ne vuce, vozao se i sve normal, u filter dolazi puno vise goriva (tako je bilo i prvi put kad sam skinuo i vratio crijevo i posle 15 min vozanaj ista stvar, opet malo benzina dolazi u filter)! Sada jel to da mi je pri kraju benzin pumpa pa kada je veliki nagib nemoze da vuce gorivo ili nesto drugo???