ako cemo realno gledat ove radove,nije tesko vidjeti da je Nary ulozio najvise vremena ! nije mozda obratio paznju na retrovizore i tako neke detalje,ali je odbratio paznju na nesto krupnije,prednju karambolku ! i citav auto mu je nekako bolje izaso na kraju !
Outrage je sam reko da nije imo vremena pa nije mogo za tako malo vremena bolje da uradi...
ja da budem iskren nisam htio da ulazem puno vremena ni truda u ovo,zato sto sam se u prvom radu razocaro u vezi glasanja,ulozio sam dosta vremena i truda u novu Skodu Fabiu (koja po meni izgleda ko skakavac,ne preradnjena) mijenjo sam dosta stvari,pokuso da ispadne sto realnije i nisam dobio ni 13 glasova kako treba...ljudima se vise svidio Anaisov rad u tom duelu,jer obicni ljudi ne gledaju ko je kolko vremena ulozio u rad...
ja kad glasam gledam vise stvari,a najvise odlucuje od 2 rada koji bi radije vozo po cesti a da se ne stidim zbog necega itd...
Nary je ovu zasluzeno uzeo i svaka cast

ja da sam glaso njemu bi dao glas !
opet na kraju svako ima svoje misljenje,neki ne glasaju uopste realno vec glasaju "za ime" a ne rad,sto mi je stvarno bilo cudno na nekim drugim radovima !
al u ovom slucaju definitivno Nary