[b]Član mjeseca[b] Obavezno pročitati- Hvala

[b]Član mjeseca[b] Obavezno pročitati- Hvala

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Predlažem administraciji foruma da pokrene akciju da na kraju mjeseca proglasi člana koji je bio najvredniji tj, najviše doprinio forumu. Da to bude vid posticanja da se bude što aktivnije na forumu!!!

Administrator
duleprof je napisao(la):
Predlažem administraciji foruma da pokrene akciju da na kraju mjeseca proglasi člana koji je bio najvredniji tj, najviše doprinio forumu. Da to bude vid posticanja da se bude što aktivnije na forumu!!!

ne vidim sta ima neko od toga sto je clan mjeseca

Član
PA bilo bi lijepo, jednostavno sam svaki mjesec ubacite novi post s imenom člana ili stavite negedje na početku foruma npr. Naš najaktivniji član ovog mjeseca je XXX::: i to stoji na početnoj strani i kada se ljudi loguju vide to. Pa bila bi to lijepa satisfakcija za aktivnost a nebi ništa koštalo.

Inače sam to vidio na većim forumima i lijepa je stvar. Mislim to je prijedlog a do vas je dali usvajate.

Član
duleprof je napisao(la):
PA bilo bi lijepo, jednostavno sam svaki mjesec ubacite novi post s imenom člana ili stavite negedje na početku foruma npr. Naš najaktivniji član ovog mjeseca je XXX::: i to stoji na početnoj strani i kada se ljudi loguju vide to. Pa bila bi to lijepa satisfakcija za aktivnost a nebi ništa koštalo.

Inače sam to vidio na većim forumima i lijepa je stvar. Mislim to je prijedlog a do vas je dali usvajate.

po meni glupost

Član
PA broju postova i kvalitetu postova.

Dobro vi ste stručnjaci, ja sam to vidio na mnogo većim forumima. Pozdrav

Član
Deyo je napisao(la):
Pa kako da odredimo "najaktivnijeg" člana, po broju postova? pih...

to je barem lako... samo spamere i normalne clanove valja razdovjiti....

p.s. deyo ne birsi mi postove....

Član
ideja je fix, ko sto neko rece :cool:

titula ''najdosadniji član'' mi je vjerodostojnija :X :D

EDIT: vjerodostojnija u ovom slučaju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.