Član
Audi mu je konkurent po svemu , nigdje nisam rekao da je auto lose nego da je zadnji kraj po mom misljenju mogao biti ljepsi i da kvari ukupan dojam
Vernes_AMG je napisao(la):Audi mu je konkurent po svemu , nigdje nisam rekao da je auto lose nego da je zadnji kraj po mom misljenju mogao biti ljepsi i da kvari ukupan dojam
GocaS6 je napisao(la):Vozim Audi kad mi treba Merc zovnem Taxi :lol:
Ne bih da me proizvaju dedom kad kupim Mercedesa odmah se sjetim tih moćnih einzweidrei Merdžana (može preći milijardu da mu ništa ne radiš) :lol: 3000 kubika 80 konja :lol: jao jao pa o čemu vi pričate Mercedes uvijek bio auto za starohane uvijek će i ostati pa makar imao 800 KS
GocaS6 je napisao(la):Vozim Audi kad mi treba Merc zovnem Taxi :lol:
Ne bih da me proizvaju dedom kad kupim Mercedesa odmah se sjetim tih moćnih einzweidrei Merdžana (može preći milijardu da mu ništa ne radiš) :lol: 3000 kubika 80 konja :lol: jao jao pa o čemu vi pričate Mercedes uvijek bio auto za starohane uvijek će i ostati pa makar imao 800 KS
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):GocaS6 je napisao(la):Vozim Audi kad mi treba Merc zovnem Taxi :lol:
Da ima jos onih reputacija, sad bi ti dao pluscinu ko kucu et onako iz sazaljenja:lol::lol::lol::lol: