Automobilom se zabio u stub ulične rasvjete (Opet bandera)

Automobilom se zabio u stub ulične rasvjete (Opet bandera)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

OmO

Član
"Klizav kolovoz i neprilagođena brzina, navjerovatnije su uzrok saobraćajne nesreće koja se večeras dogodila na južnoj magistrali u Tuzli. Vozač automobila zabio se u stub ulične rasvjete, koji je tom prilikom pao na most „Pasarela“. Kako saznajemo na mjestu nesreće, povrijeđenih nije bilo. Uviđaj na licu mjestu obavljaju službenici Policijske uprave Tuzla, a više detalja o nesreći biće poznato ujutro. "


img2735copycopy.jpg

img2741copy.jpg

img2750copy.jpg
 
Legend
Standardno plavi mos, ja dok sam odrasto i prije nego cu poloziti tu su bile redovne trke, fora je proca bilo 140 i vise pod plavi most, naglasicu da je tad Golf2 bio ko sad Golf 6, i GTI VW i Peugeot 205 GTI su bile pile tih dana, ali isto tako ko se sjeca mnogu su ostavili i zivote pod plavim mostom tad, sto na motoru sto sa kolima.
Na slikama izgleda bezopasno, al zapravo kad se vozis strasno je opasna ulica.
 
Član
Ne znam dal je tko objavio vec al :
Prva nesreća dogodila se oko 20:30 sati u tuzlanskom naselju Stupine, na dionici puta gdje je brzina ograničena na 30 kilometara na sat. Pješakinja je namjeravala preći ulicu, a u blizini bloka B5 udario je automobil Golf IV.

Očevici tvrde kako je pješakinja teže povrijeđena, te da je vrlo brzo prevezena u UKC Tuzla.
 
Legend
I ima neobjavljena vijest oko 23:30h gospodin sa sivom Fiat Marea karavan, zabio se u parkirani X5, te odlucio da pobjegne, obzirom da smo svi vidili tablice, jebace mu Murgo mater kad ga nadje :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top