legionar Član 01.08.2007 #17 Jos covijek popije pivu-dvije i ovako se nesto dogodi i bude kriv! A da nisu hodali autoputem po mraku covijek bi vjerovatno dosao kuci bez problema! PS: Dao sam samo primjer!
Jos covijek popije pivu-dvije i ovako se nesto dogodi i bude kriv! A da nisu hodali autoputem po mraku covijek bi vjerovatno dosao kuci bez problema! PS: Dao sam samo primjer!
Jelena_NS Član 02.08.2007 #18 legionar je napisao(la): Jos covijek popije pivu-dvije i ovako se nesto dogodi i bude kriv! A da nisu hodali autoputem po mraku covijek bi vjerovatno dosao kuci bez problema! PS: Dao sam samo primjer! Kliknite za proširenje... Pomeri se s`mesta! Nadam se da ce se Josip izvuci iz ove situacije, jer on nije kriv za to sto se desilo, i da ce mu se zivot vratiti u normalu. Jbg. tako nesto je i meni moglo da se desi, kad ljudi ne vode racuna.Strasno!
legionar je napisao(la): Jos covijek popije pivu-dvije i ovako se nesto dogodi i bude kriv! A da nisu hodali autoputem po mraku covijek bi vjerovatno dosao kuci bez problema! PS: Dao sam samo primjer! Kliknite za proširenje... Pomeri se s`mesta! Nadam se da ce se Josip izvuci iz ove situacije, jer on nije kriv za to sto se desilo, i da ce mu se zivot vratiti u normalu. Jbg. tako nesto je i meni moglo da se desi, kad ljudi ne vode racuna.Strasno!