Autom u Tursku...

Autom u Tursku...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Eh fanatici :)
Ja grubo tvdim da je sigurno neko od vas zaputio autom u Tursku :) sta me zanima? Koja je najbolja varijanta, preko Grcke ili Bugarske, koliko treba vremenski, kakva je situacija o proslasku kroz Bugarsku jel zaista nezgodno kao sto se prica... kakva je situacija sa Tranzitom kroz Grcku,jel svako zasebno mora u ambasadu za Tranzit...? i sl. pitanja !?

Član
RE: Autom u Tusku...

Outrage je napisao(la):
Eh fanatici :)
Ja grubo tvdim da je sigurno neko od vas zaputio autom u Tursku :) sta me zanima? Koja je najbolja varijanta, preko Grcke ili Bugarske, koliko treba vremenski, kakva je situacija o proslasku kroz Bugarsku jel zaista nezgodno kao sto se prica... kakva je situacija sa Tranzitom kroz Grcku,jel svako zasebno mora u ambasadu za Tranzit...? i sl. pitanja !?

Otece ti bugari auto :)

Član
Hehehehe :) suti zato i kontam dal preko Bugarske :) ili Ipak dobra stara Grcka :D

Nemogu vjerovat da nema iskustava...?

Član
tvrdoglavi je napisao(la):
nema raje na netu,trebas sacekat veceras do 00:00 da bi donio neki zakljucak,jbg dok se svi izredaju... ;)

Jel da? Sve neradnici,nek je spavat do 12 :) nista nek stoji do veceras pa cemo je bumpat :D

Član
joooj bugari su pogani isao mi je jedan poznanik nedavno za tursku kaze zaustavi te drot ti platis kaznu taman krenes zaustavlja te opet ko da te nije zaustavio :lol::lol::lol: kaze da poludis

BiT

Član
Nemoj ni razmisljati, Bugaraska ja divlja zemlja.
Grcka je Grcka. ;)

Ja licno nisam isao u Bugarsku, ali sve sto sam cuo, su negativni komentari.

Član
Znam i ja sam cuo dosta negativnog :) ali je malo problematicno za tranzit kroz Grcku !!!

Dalje ako neko ima iskustva s ovim nek se javi :D

Ma ne vjerujem da je tako lose stanje u Bugarskoj, svi ovo pisu a osnu onoga sto su culi sta se prica o Bugarskoj.. sta mislite sta pricaju o nasoj zemlji, akotako o bugarskoj pricaju?? pa opet nije ni ovdje takvo stanje. Ti problemi po bug. su nekad prije bili pa zbog toga i vlada takvo misljenje, citao sam na dosta drugih foruma da ljudi imaju dobra iskustva sa putovanjem po toj zemlji.
najbolje bi ti bilo da potrazis po nekih forumima iz hrvatske, ako vec nisi. cini mi se da je bilo ovo isto pitanje na forum.hr, pa potrazi ;)

Član
imas na netu par putopisa - opisa
ovaj je isao za siriju preko turske http://www.serbiatravelers.org/forum/index.php?PHPSESSID=01029b20d385de6ed96cbe9967b8d61d&topic=2019.0

znam nije sirija u pitanju, ali ima informativnog

O bugarskim vizama je pisano dosta po forumu, treba samo pretraziti.
Ukratko da bi se dobila bugarska tranzitna viza prvo treba da se u ambasadi Turske dobije turska viza
koja kosta 25 evra. Nema nista od bugarske tranzitne ako nemas tursku vizu u pasosu.
U principu za bugarsku tranzitnu treba recimo fotokopija pasosa i turske vize, putno osiguranje ukoliko
Bugari nisu zaostrili izdavanje vize kao sto se tvrdi.

http://www.putovanja.info/forum/index.php?showtopic=1843&mode=threaded&pid=13143

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.