Autom probio zid na 7. katu zagrade

Autom probio zid na 7. katu zagrade

BHT Ovisnik
0553007.17.jpg


Umjesto da stisne kočnicu, nepoznati muškarac je nagazio na gas i gotovo izletio kroz zid zgrade u kojoj je bio parkiran. Neobičan prizor privukao je mnogo znatiželjnika.

Muškarac koji je umjesto kočnice stisnuo gas probio je zid garaže na zgradi Bank of America. Iako je prilikom nesreće dio zida pao na ulicu sa sedmog kata ozlijeđenih nije bilo.

Muškarac iz Tulse u Oklahomi svoj Mercedes je parkirao na sedmom katu garaže s više etaža, a mala nesmotrenost mogla ga je koštati glave.

Na njegovu sreću auto se na vrijeme zaustavilo, tako da je samo jedna trećina automobila virila iz zgrade.
Dijelovi odlomljenog zida uništili su par automobila koji su bili parkirani ispred zgrade.

&nbsp;<embed type='application/x-shockwave-flash' salign='l' flashvars='&titleAvailable=true&playerAvailable=true&searchAvailable=false&shareFlag=N&singleURL=http://kfor.vidcms.trb.com/alfresco/service/edge/content/608ec379-3d3e-4065-a5ec-259cfdbf4165&propName=kfor.com&hostURL=http://www.kfor.com&swfPath=http://kfor.vid.trb.com/player/&omAccount=triblocaltvglobal&omnitureServer=kfor.com' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' menu='true' name='PaperVideoTest' bgcolor='#ffffff' devicefont='false' wmode='transparent' scale='showall' loop='true' play='true' pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' quality='high' src='http://kfor.vid.trb.com/player/PaperVideoTest.swf' align='middle' height='450' width='300'></embed>
 
edo_benz je napisao(la):
hm nesto mi tu cudno pa nije zid od papira,il je neko napravio ovo:icon_question:

pa kazem ti los kvalitet zida:D, a vidis i sam na toj slici da je zid u sredini supalj i da je sastavljan od ploca
 
BHT Ovisnik
ima video pogledaj,nije ps,pa znate i samo kvalitetu njihovih kuca i zgrada,ni temelji im nisu kako treba,u nas u kucama kolko željeza ima u njih je to sve samo šminka
 
Član
pa je nas zid i nebi probio neko bi se slupao dobro...sve ovo sumnjivo kao neki trik mercedesa - reklama:lol::lol:
 
Član
Moguce je, pogotovo kod njihovim zidova, ja sam razbio u gradu onu veliku saksiju sa cvijecem, kad je puklo, kontao otislo sve u pm"".... zakacio ma onom malom ko "kukom" nazad, saksija se rasula, a autu nista :lol: :lol:
 
Top