Autobus pregazio demonstrante

Autobus pregazio demonstrante

Član
ja bi zastao pa organizirao masovno mlacenje idiota pored ceste....alo drug ovo je auto put,zamisli da se ti vozis i grupa kretena pocne da ti istrcava pred auto,auto iza tebe,auto ispred tebe...alo to je 100km/h....niej to centar grada pa da se moze kako oces.
razumijem ja njihove povode ali nemozes nekom upropastiti zivot (vozacu koji ce zbog tvoje gluposti na robiju ili ce otici sa zivaca) zbog svojih ideala....
ako se zaustavlja saobracaj onda to ide malo organizovanije,na naplatnoj i sl.....a ne ovako.ajmoooooo oleeeeee.....e pa i bilo je ko na koridi....

pogledaj malo snimak,ima i neki tip u uniformi koji odma prilazi ispred autobusa,znaci da je ovo ipak neko nadgledao i nije poduzeo nista..a ovi su ljudi iz ocaja na sve spremni jer im djeca neeemaju sta jesti kod kuce!

nermin suljagic je napisao(la):
pogledajte onaj klip sto je ludjak uletio u skolsko dvoriste i zgazio onu djecu ja sam se najezio..:icon_eek:
a za ove sto kazu da ih je i trebao zgazit,pa koji ste vi kreteni...ljudi nisu izasli zato sto im se sunca na magistrali nego sto nemaju sta da jedu,treba pogaziti one koiji su krivi za demonstraciju i vozaca treba oguliti i nasoliti jer da je toliki jadnik kao sto neko rece(..covjek samo naletio...) zastao bi i povukao ih do hitne a ne nastavio dalje sa voznjom... :icon_mad:

ma sve ja to znam, al ja necu rec da neko moze zbog njih zakasnit na poslovni sastanak koji vrijedi 10000eura, ja bi ih pogazio kad bi zakasnio na ispit, kad bi zakasnio da kakvo piche fino pokupim....mozda mi je gorivo na rezervi...oce me oni pogurat ako auto se ugasi na autoputu dok cekam da se njima digne pa da se maknu? ko ih *ebe, nek ih je pogazio...ako protestujes i nemas sta jest, idi pa za#ebaji tam onog ko ti je kriv, a ne na po ceste ni krive ni duzne ljudi koji nemaju nista s tim...