Autobus pregazio demonstrante

Autobus pregazio demonstrante

Član
Stanovnici grada Guarenasa prosvjedovali su radi loših životnih uvjeta i pokušali blokirati autocestu koja vodi prema glavnom gradu Caracasu. Njihov plan je bio postaviti madrace, grane stabala i druge stvari na cestu kako bi zaustavili promet, ali vozači se nisu željeli zaustaviti. Nekoliko automobila je prošlo kroz barikadu, a kada je to pokušao napraviti i autobus pregazio je četiri osobe.
Na mjesto nesreće ubrzo je došla medicinska pomoć te su svi ozlijeđeni odvezeni u bolnicu, a vozač autobusa je samo nekoliko minuta nakon nesreće nastavio sa svojim putem.

http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/autobus-pregazio-demonstrante.html

Član
Pun mu ***** demonstranata.:D

***** ti život, koji su i oni kreteni kako izlijeću na put u saobraćaj, dovoljna je ovakva jedna budala i eto belaja.:icon_evil:

Član
pa sto se nije jos jednom u rikverc povratio mamu im ***** idiotsku,treba neko traume ni kriv ni duzan za volanom da zaradi.....zao mi vozaca nemate pojma koliko,jadan kroz sta je samo prosao za pisljivi dnevnicu...

pogledajte onaj klip sto je ludjak uletio u skolsko dvoriste i zgazio onu djecu ja sam se najezio..:icon_eek:
a za ove sto kazu da ih je i trebao zgazit,pa koji ste vi kreteni...ljudi nisu izasli zato sto im se sunca na magistrali nego sto nemaju sta da jedu,treba pogaziti one koiji su krivi za demonstraciju i vozaca treba oguliti i nasoliti jer da je toliki jadnik kao sto neko rece(..covjek samo naletio...) zastao bi i povukao ih do hitne a ne nastavio dalje sa voznjom... :icon_mad: