auto styling za žene

auto styling za žene

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
dobar vam dan svima! ja sam jedno žensko koje hoće pokloniti pokloniti frendici auto, koji bi trebal biti jako stiliziran, a ne tuniran. dakle, razmišljam o peugeotu 206 sa spojlerima , alu felgama i bla bla, cijeli nacrtan, oslikan, kak hoćete, i iznutra isto sav spaljen s nekim čudnim design forama. ima neko u 'rvackoj ko bi to napravil kvalitetno? mislim, za ženu je, dakle mora zgledat , ali ne mora ubrzavat do 100 za 5 sec ??? please, help! e, da i to bi moralo biti hitno...:icon_redface:
 
Član
edo_16v je napisao(la):
a jesi li razmisljala o predstavljanju u novim clanovima

sorry, nisam o tome razmišljala jer nisam tu zbog sebe nego zato kaj mi treba pomoć o ovome kaj sam gore napisala.
ako je potrebno za znati, ja se zovem Irena, iz ZG sam, i vozim EVO VIII, i nažalost, nemam fotku svog ljubimca, jer ga gledam svaki dan uživo.
ak trebam još nekaj o sebi dodati, reci, nisam često na forumima pa mi nemoj zamjeriti ak sam nepristojna, i , pliz, pomogni mi ak možeš, jer zato sam tu.
 
Član
EVO VIII!? Pa daj nam se predstavi i postavi slike auta jer to je moje auto iz snova!
 
Član
Možda da pitas na hrvatskim forumima u vezi toga, oni bi te znali bolje uputiti. Ovako ti mogu reci da za vanjsku boju i nije neki problem naci nekog dobrog auto lakirera, dati mu sliku auta kako zelis da izgleda i on bi ti ga mogao tako i ofarbati. Nadjem ti kasnije neke slike na netu kada budem slobodniji...
 
Član
Sta hoces da napravis od tog auta F&F style ili neki fancy clean look?

Ja bi, kada bi poklanjao nekoj djevojci auto, Ofarbao ga u neku svjetlo plavu boju ili u njenu najdrazu, stavio neke ultra fancy, sto vece, po mogucnosti u obliku neke tanke zvijezde felge. Unutrasnjost bi isla sa bojom auta ...

http://www.tuningblue.com/tienda/images/taloneras_drift_peugeot_206.jpg < zamisli da je svjetlo plave boje :D


A ako hoces neki ultra tuning, potrazi slike na internetu, za inspiraciju :D

evo ovdje imas dosta pugova

http://www.supertuning.go.ro/peugeot.html
 
Član
ma, znam ja šta hocu otprilike, boje i to, ali ja ne znam TKO može sve to napraviti u kompletu, kužiš, unutra, vani , oslikavanje, interijer, muzika, felge, blatobrani, auspuh, spojleri i ostalo, trebam nekog TKO ce to napraviti..

 
Član
addo je napisao(la):
EVO VIII!? Pa daj nam se predstavi i postavi slike auta jer to je moje auto iz snova!

ej, fakat nemam fotku od auta, ali obecavam da cu ga fotkat čim ga ga operem, he.. neces bas biti impresioniran, jer sam uzela crni i ima niski spojler, tako da se oduševe samo oni koji se kuže u aute...
 
Član
iii. je napisao(la):
addo je napisao(la):
EVO VIII!? Pa daj nam se predstavi i postavi slike auta jer to je moje auto iz snova!

ej, fakat nemam fotku od auta,  ali obecavam da cu ga fotkat čim ga ga operem, he.. neces bas biti impresioniran, jer sam uzela crni i ima niski spojler, tako da se oduševe samo oni koji se kuže u aute...

Sta necu se oduseviti, znam ja dobro koje je to auto! Da je sav istruho nemoze mi neko reci da nevalja! Samo nek je masina uredu! Provozas me!?
 
Član
kakav je to poseban autostyling za zene?
ne kuzim..

ima hrvatski tuning-forum, tu ces najvjerovatnije prije doznati adrese tunera u zagrebu i okolici. sto se tice lakiranja mogu ti preporuciti nekoga u slavonskom brodu.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top