Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
noke razbacacu je nazad, dok nabavim love za distancere, a unutrasnjost ide u crnu kao krov, jer sto mora biti isto kao kod svih da farbaju u boju auta
kad se sve zavrsi bice to mislim dobro, ako ne bude valjalo puhnme sve u bijelo i cao
ija sam za to da ide u bijelo jer sve ti je mat crno u autu i sad dodaješ crnu perlu a ona s nisčim ne slaže unutra to je moje mišljenje pa sad ti uradi kako se tebi najviše svidja
noke razbacacu je nazad, dok nabavim love za distancere, a unutrasnjost ide u crnu kao krov, jer sto mora biti isto kao kod svih da farbaju u boju auta
kad se sve zavrsi bice to mislim dobro, ako ne bude valjalo puhnme sve u bijelo i cao
crno previse zatvori, to je moje misljenje..
ovak bi ja odradio (pokazujem na golfu jer imam jedino te slike) lako ti je zamisliti ibizu i bijelu boju ili kombinaciju bijelo crno.. ne mislim da farbas one usisnike za zrak i oko playera, vec ovako..