Auto do 2500km

Auto do 2500km

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ma kakva jetta ba, mani se krseva i vw od prije 25 godina, a to su obje ove , jednog se rijesis drugi da dovozis :icon_question:

ova mazda je odlican auto u odnosu na njih, mnogo ljepsi ,mladji ,ocuvaniji, komfoniji, pouzdanost ne treba sumnjati, plus ako nije zesci benzinac plin i nema nekog smisla bacati pare (bolje ih uloziti i uzeti novije auto, mladje ...a plin se moze naknadno uraditi bez problema cim se skupi ta svota novaca naknadno, a auto ne mozes mjenjati svaki dan ;), recimo da ja imam 3000-3500 km trazio bi auto za te pare a ne auto za 2500 pa da ugradjujem plin za ostalo )
opet vi najbolje znate sta vam treba i odgovara :)

Početnik
AnDel je napisao(la):
ma kakva jetta ba, mani se krseva a to su obje ove, jednog se rijesis drugi da dovozis :icon_question:

ova mazda je odlican auto u odnosu na njih, mnogo ljepsi ,mladji ,ocuvaniji, komfoniji, pouzdanost ne treba sumnjati, plus ako nije zesci benzinac plin i nema nekog smisla bacati pare (bolje ih uloziti i uzeti novije auto, mladje ...a plin se moze naknadno uraditi bez problema cim se skupi ta svota novaca naknadno, a auto ne mozes mjenjati svaki dan ;))

Haj' fino dam ja tati tvoj br. pa ti njemu objasni da je Jetta krs za Mazdu? :lol:

On se vodi onim "u bosni je moguce sam VW-a odrzavat" , a i imamo stvarnoo dobrog majstora za VW Audi gruppe pa zato nam je najlakse provjeriti kakva je Jetta itd. jer je majstor tatin drug. Mozda si cuo nekad za njega Autoservis " Mirkec " , radi covjek i novija auta tipa Golf 5-6 itd.

Član
Dzaba se ti onda zagrijavas za Mazdu i ostale, ako ti je otac naumio kupit VW, on ce ga i kupiti, mada meni posle Golfa uzimati Jettu, isto ga dodje, samo drugacije pakovanje...

prvo kazes da trazite komforno auto jer se familija siri a opet hoces jettu koja je za mene nista drugo nego g2 sedan.. posto vidim da ste ipak vw orijentisani necu nista predlagat.

Početnik
Ajd' ovo admini pod Lock , pratite garaze predstavljam se ili u Njemcima ili u Japancima ;)

Svim dobrim ljudima hvala ! ;)

Član
ne daji broj , ne moze se ispraviti kriva drine, to je nas mentalitet 'skromnosti' i straha od svega sto je 'drugacije' :D
zato kazem vi najbolje znate sta vam odgovara, jer ne znamo mi sta ko moze odrzavati , sipati itd....

samo ja znam da bi bjezao od jetta, i dvica ko bez glave kao sto sam i uradio zadnji put iako sam mogao da dam sve do jedne marke u neki golf , jettu , vw (ako imas 2-3-4-5 ili cak 6 hiljada KM, i zelis golfa 2 definitivno ces naci nekog za svaki od tih budzeta , al ko je lud toliko to je vec pitanje) i da kazem da sam s svojim izborom prezadovoljan da ponovo biram isto bi izabrao :) ...a odrzavanje jednog takvog krsa nije jeftinije nimalo to znam iz iskustva , razlika je sto ces davati po 20-30 km cesce nego za neko auto odmah 100 ali rijetko...
ne mora to biti ni mazda ali eto neka bude audi nisu ni oni skupi za odrzavati ovi stariji , a i pouzdani su i dokazani ...

BHT Ovisnik
meni je također jetta ljepsa od golfa,al to ponovo ne bih kupio,auto ne da ne valja,mene je odlicno sluzila,za pola godine stukao sam gotovo 15000km,picio sam i na dalje relacije,al udobnost je nula u poređenju samo sa audiem ili mazdom,kruto,neudobno bez ista opreme,mazda mnogo udobnije auto,ljepsu liniju ima,a ova nije skupa,vjerujem da ima i servo,a ove novce odlican auto,ako ti audi nije ruznan,meni osobno i nije lijep uzmi njega,al mazda:cool:

Početnik
Kupljena Jetta !

Ima nekih normalnih 50km ulaganja u nju , al' jbg polovno auto.

http://www.pik.ba/artikal/1564249/jetta-2/

O tome je rijec. Sutra je predstavim dok je dovucemo ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.