Auto do 2500km

Auto do 2500km

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Znaci ovako doslo je vrijeme da se porodica malo siiri , pa da ce nam trebati malo vece auto. Eh..sad ja i stari smo suzili izbor na ovih par pa eto cisto da nam vi kazete sta je najbolje od navedenih , ili da navedete jos neke. Znaci samo repata auta i karavani.

Audi 100cc
Audi 80-90cc
Mercedes 190e 2.0benz
Jetta MK2
Mazda 626
Passat 2

PS: Ako budete nalazili sta stavljajte linkove sa pika , ali sva od navedenih auta dolaze u obzir samo benzin motori. ;)

BHT Ovisnik
ujak imao mazdu duugo godina,auto neunistivo,koliko puta je doalzio iz hamburga ovamo s njom,iz njegovih usta samo rijeci hvale za to auto,mozes ubrojati i vectru A,samo nađes da nije trula,motori benzinci nisu losi,mi smo ih imali nekoliko prije;)

Početnik
CoL3 je napisao(la):
ujak imao mazdu duugo godina,auto neunistivo,koliko puta je doalzio iz hamburga ovamo s njom,iz njegovih usta samo rijeci hvale za to auto,mozes ubrojati i vectru A,samo nađes da nije trula,motori benzinci nisu losi,mi smo ih imali nekoliko prije;)

Isto sam za Mazdu cuo od vise ljudi. Hvala drug puno ! ;)

Upravo jednu dogovaram na piku.

Početnik
GreenDevil je napisao(la):
uzmi mazdu dizela ili audija 100, on je ko garsonjera :lol::lol:

Nista dizel! A molicu samo da tema opet ne ode na stranu prozivke , jer bi volio da cujem sto vise misljenja pametnijih ljudi ! ;)

Član
Od navedenog audi definitivno ;) Najveci i najmovnije izgleda :D
Passat 2 je izgledom skroz prevazidjeno i zastarjelo auto samo to nemoj,tu su negdje po godinama svi al gotivnije opet ostali nabrojani izgledaju neg passat :D

Početnik
adi187 je napisao(la):
Od navedenog audi definitivno ;) Najveci i najmovnije izgleda :D
Passat 2 je izgledom skroz prevazidjeno i zastarjelo auto samo to nemoj,tu su negdje po godinama svi al gotivnije opet ostali nabrojani izgledaju neg passat :D

Mah evo polako se iskljucuje vecina ostali su u izboru Audi 100cc , Mazda i Merc 190e , mada 99% se uzima Mazda 626 2.0 Benz.

BHT Ovisnik
adi druze bolan kako ovo izgleda najnovije:D
Audi_100_c3_h_sst.jpg

jest da je i audi neunistiv,udoban,prostran pravo,sve jeste,samo nije bas fin naspram ostalih (dobro bez passata:D)

al s mazdom neces pogrijesiti,taj 2.0 motor i vectre 2.0 su isto extra motori

Član
ako već hoćeš veće i udobno auto za te pare uzmi w123 i miran si, a to što si naveo ćeš vozit al uvijek prazna džepa!
fs_0825130001235073377.jpg

Početnik
George je napisao(la):
ako već hoćeš veće i udobno auto za te pare uzmi w123 i miran si, a to što si naveo ćeš vozit al uvijek prazna džepa!
fs_0825130001235073377.jpg

Ako mislis na potrosnju , uzimam benzinca jer ce se slagati plin u njega :cool:

Sad tata odjednom ima neku Jettu u glavi i u kombinaciji , sto mi se uopste ne svidja , al' eto reko je ako ja dogovorim Mazdu i bude valjala uzimamo ! Tako da molite se samnom ! :D

Ovu Jettu odosmo sad gledat' :)
http://www.pik.ba/artikal/1564249/jetta-2/

Ovu ce danas pregledat jedan tatin prijatelj mehanicar u Maglaju.
http://www.pik.ba/artikal/1709344/jetta-1-8/

A ja ovo dogovaram.

http://www.pik.ba/artikal/1694638/mazda-626/

Vidim da je ova siva Jetta malo cunirana , pa jel zna neko od vas cija je?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.