rogy Član 26.01.2010 #19 dobra tema. stari nekad imao renaulta 4 njega sam pokusavao vozit, ali sam bio premlad, kasnije sam naucio na skodilaku 120.............
dobra tema. stari nekad imao renaulta 4 njega sam pokusavao vozit, ali sam bio premlad, kasnije sam naucio na skodilaku 120.............
Frenkie-3B Član 28.01.2010 #22 sta reci nego da ta sva auta podsjecaju na neka dobra stara vremena i lijepo djetinjstvo
rinaldo Član 28.01.2010 #23 Frenkie-3B je napisao(la): sta reci nego da ta sva auta podsjecaju na neka dobra stara vremena i lijepo djetinjstvo Kliknite za proširenje... upravo tako
Frenkie-3B je napisao(la): sta reci nego da ta sva auta podsjecaju na neka dobra stara vremena i lijepo djetinjstvo Kliknite za proširenje... upravo tako
boss_C200 Član 08.02.2010 #25 ima FAPova dosta ovdje kod nas:icon_biggrin: nekad davno otac vozio FAPa, bas danas nasao servisnu knjizicu od FAPa
ima FAPova dosta ovdje kod nas:icon_biggrin: nekad davno otac vozio FAPa, bas danas nasao servisnu knjizicu od FAPa
C cera-fiero Član 08.02.2010 #26 rinaldo je napisao(la): Fap , i danas ih se može vidjeti po rudnicima razvoze ćumur , he he Kliknite za proširenje... E gledaj osamneske i trineske:lol:,ubjedljivo najjaci kamioni,moj stari ih je dosta promjenio,ma nepoderiva auta
rinaldo je napisao(la): Fap , i danas ih se može vidjeti po rudnicima razvoze ćumur , he he Kliknite za proširenje... E gledaj osamneske i trineske:lol:,ubjedljivo najjaci kamioni,moj stari ih je dosta promjenio,ma nepoderiva auta