Sve poznavatelji
RS ( Renn Sport) je Audijev apsolutni odvojeni odjel zadužen samo za izradu RS modela, apsolutno neovisan o ostalim dijelovima tvrtke pa na kraju i koncerna ( Tvrtka u tvrtci lajčki rečeno).
RS6 se prvi put pojavio u C5 izvedbi i bio je i sedan i avant. i naravno + verzija samo u avant izvedbi.
Dok je prva generacija RS4 B5 bila samo u avant izvedbi, pa je onda sa B7 generacijom stigao i RS4 sedan i avant, pa su se sada najnovijom generacijom B8 vratili početcima i samo Avant izvedbi.
S- modeli nemaju veze sa RS-ovima sve je u potpunosti drugačije, iako S modeli postaju tako ubojiti iz godine u godinu da to prelazi svaku mjeru-
RS6 C7 će također imati ovaj motor, sve što se zna je da u odnosu na prethodnu generaciju samo će dvije brojke ići gore a sve ostalo dole, mi se nadamo da težina i ostale gluposti idu dolje, a HP i NM da idu gore. Dakle nekih 600hp i 750nm.
Pa se sad pitam ako obični* S6 sa ovim mijenjačem ovom kilažom i ovih 420hp, pogađa 3,7s što bi RS trebao raditi.... neke stvari postaju smiješne.
Novi M5 f10 je brutalno brzo auto, brutalno i brži je od rs6 c6 koji je izašao 2008. al uopće nije toliko brži tek ga kolje na 200km/h.
C7 neka bude samo malo brži od običnog S6* ima da kolje kategoriju supercarsa a kamo li M5.
P.S. sjećam se kada sam 1. put išao u Audijev ovlašteni servis u BiH pa na kraju u Hr., da kupim diskove za RS4 B5, i dođem ja tamo dam part number, i kaže mi čovijek kakvi su ovo diskovi? Ja gledam pa rekoh audijev, kaže meni kralj ja ih nikada vidio u životu nisam i traži on traži u računalu i evoo ga nakon par minuta, kaže ne možeš ovo preko nas naručiti, nego? preko quattro gmbH to je u biti taj RS odijel

i onda šalji upit bla bla jedva diskove dobili

i nisu bili za mene, kupovao sam prijatelja iz Hr. I ne želite znati koliko koštaju.